Tabăra de zi din satul Coteala, ziua 2.

Studenții de la Școala Internațională de Misiune prin Sport și Mass-Media au continuat cu bucurie tabăra de zi în satul Coteala, raionul Briceni. Numărul copiiilor nu sa schimbat mult, de dimineață au fost 30, dar după amaiză au fost peste 50.

Dimineața, intrînd cu autobuzul în sat, copiii au văzut că venim și au început să alerge toți la locul unde facem tabăra. Am început tabăra cu niște jocuri, fiindcă doream să vină mai mulți copii. Copiii erau foarte bucuroși și predispuși. Apoi, pe la ora 11 am îceput studiul din lecția a doua din cartea „Sens interzis, Iona” și studiul a durat pînă la ora 12. După aceasta pînă la ora 13 am avut cu copiii niște jocuri, starturi vesele și toloaca sa împlut de bucurie. Cînd a sosit timpul de masă le-am spus să plece să i-a masa, dar să fie la ora 15 aici pe toloacă la această poruncă unii au spus că o să fie acici și mai devreme cu o oră și putem veni și mai devreme.

Venind după amiază au fost în jumătate mai mulți și i-am împărțit în grupe după ani și am continuat studiul cărții „Sens interzis, Iona” copiii și tinerii au fost foarte activi și mă bucur mult pentru că cu așa drag studiază Cuvîntul lui Dumnezeu.Și fiindcă ne-au cerut să le organizăm vre-o joacă cu apa, le-am adus multe baloane umplute cu apă și le-am organizat un joc în care am participat și noi. Bucuria era atît de mare încît nu mai încăpea pe acea toloacă. După aceea am mai jucat o sumedenie de jocuri și starturi vesele. Între noi și copii a crescut o adevărată prietenie și o atașare puternică așa că odată cu sosirea serii, cu tristețe am fost nevoiți să ne despărțim, dar cu o bucurie și nădejde că miîne Dumnezeu ne va dărui o nouă întîlnire!

Ceea ce mă motivează să fac această lucrare este zîmbetul și interesul copilor pentru Cuvîntul lui Dumnezeu. Rugațivă pentru această lucrare și urmăriți, pe pagină, ce se va petrece mîine și veți afla ce nou sa mai întîmplat la noi în ziua a treia.