Tabăra de zi din satul Coteala, ziua 1.

Studenții de la Școala Internațională de Misiune prin Sport și Mass-Media au început cu bucurie tabăra de zi în satul Coteala, raionul Briceni. Până la amiază s-au adunat 31 de copii, iar după amiază, spre mirarea mea, numărul lor s-a ridicat pînă la 55.

Am sosit cu echipa la locul unde urma să petrecem tabăra în jurul orelor 10 și într-un timp foarte scurt copiii s-au adunat ca nişte albinuţe la miere. Am învăţat cîteva cîntece şi împărţindu-ne în grupe mici am început studiul biblic în baza cărţii „Sens interzis, Iona!”. După studiu a urmat timpul de jocuri: aici timpul trece repede deoarece bucuria copiilor şi hazardul lor m-au umplut de bucurie şi pe mine.

De la ora 13 pînă la 15 le-am permis copiilor să meargă acasă pentru a lua prânzul. La întoarcere am rămas uimit când am văzut cum copiii și-au adus prietenii: unii au adus mai mult de 5. După amiază am avut o mică prezentare de Taekwon-Do, după care am continuat studiul biblic, care a fost o mare binecuvîntare şi încurajare atât pentru copii cât și pentru mine, văzând cu cât interes copiii și tinerii studiau Cuvântul lui Dumnezeu. După aceea am mai desfășurat câteva jocuri iar la plecare copiii nu ne lăsau să plecăm acasă: au stat lîngă autobuz pînă ne-am pornit din loc.

Sunt foarte bucuros că Dumnezeu a îngăduit să fiu aici şi să lucrez pentru El. Mâine urmează ziua a doua a taberei, așa că stați cu ochii pe pagina mea pentru noi detalii.