Tabăra de la Horodca a luat sfârșit

Astăzi a luat sfârșit tabăra pentru copii din satul Horodca raionul Ialoveni. Am avut un timp deosebit împreună cu ei și ne bucurăm că i-am putut să-i învățăm lucruri folositoare din Cuvântul lui Dumnezeu.

Dimineața am avut un program cu cântece, jocuri și alte activități. După programul de dimineață am făcut studiu cu ei. Am trecut lecția a 4-a din cursul ”Vai, am dat de probleme”. Copiilor le-a plăcut mult timpul petrecut împreună.

După acesta noi am i-am separat în 3 echipe și am mers să strângem gunoiul din sat. Copii mai mici au avut ca teritorie stadionul satului. Cei mai mari au strâns gunoi din centrul localității.

Activitățile pe care le-am făcut în sat i-a motivat pe părinți să privească carnavalul organizat la sfârșitul zilei. Carnavalul avea cinci stații. Datoria copiilor era să treacă pe la toate stațiile pentru a susține toate probele. Toate stațiile erau cu surprize. Ei au trebuit să găsească bomboanele ascunse în vasul cu faină.

Odată ce am organizat o tabără de fotbal. Una din stații, era cu jocuri sportive, la care copii s-au discurcat foarte bine. Au avut parte și de surprize cu apă, unde copiii au trebuit să manânce marul, care se afla în vasul cu apă. Copii au învățat cu să lucreze în echipă și ce este unitatea.

La sfârșitul carnavalului copii au avut parte de o mică gustare, iar apoi am făcut concluzii pe baza celor învățate. Ne bucurăm foarte mult că am avut ocazia sa organizăm această tabără și pentru că acești copii au fost așa de deschiși la Cuvântul lui Dumnezeu.