Sunt majoritatea și vor privilegii speciale

Musulmani din întreaga lume sărbătoresc Eid al­Adha, care tradus ar fi sărbătorea sacrificiului și este una din cele mai mari sărbători religioase în religia islamică. Și cum musulmanii sunt răspândiți în întreaga lume, aceștia sunt gata să schimbe orice bun mers al oricărei instituții din țările în care trăiesc doar ca să își impună obiceiurile și tradițiile. Acest lucru s­-a întâmplat recent în Statele Unite ale Americii, unde în școala din orașul Jersey City, comunitatea musulmană a încercat să schimbe sistemul educațional doar ca elevii acestora să poată sărbători. Consiliul local al orașului în unanimitate a acceptat cererea comunității islamice, doar că elevii și părinții de credință iudaică au intervenit și au spus că sunt prin astfel de decizii discriminați și că ei nu au cerut zile de odihnă pentru sărbătorile lor.

Presa a relatat că furia musulmanilor, după ce a fost respinsă cererea lor, a fost fără margini, și au amenințat că ei nu mai sunt minoritate, ci majoritate. Și aici vorbim de migranți musulmani care au venit din țările arabe și care au găsit un loc cald unde pot să își impună credința lor, dar care sunt obsedați de legile țărilor în care au venit și nu doresc să le respecte. Este evident că pentru ei drepturile minorităților nu există atunci când ei sunt în majoritate. Ei sunt singurul grup de oameni de pe fața pământului care refuză să se asimileze la cultura și la legile țărilor în care migrează. Este mai mult decât evident că migrația musulmană este în cele din urmă cucerirea în numele lui Alah a noi teritorii și subjugarea lor la legea Sharia. Deja sunt precedente periculoase în Anglia sau Germania când produsele lor alimentare trebuie să fie obligatoriu deservite în restaurantele din aceste țări, în caz contrar ei intervin prin proteste violente, care cu siguranță nu vor înceta o dată cu venirea a milioane de musulmani în Europa. Presa pe larg relatează despre obrăznicia și lipsa de bun simț a unora care calcă tot în picioare în numele legii islamice, iar îndemnurile liderilor spirituali musulmani de a subjuga țările în care aceștia calcă este o dovadă în plus că liniștea și pacea vor deveni tot mai departe de tot ce înseamnă Europa. Cum putem explica că acești migranți pun condiții și insistă ca să primească case de locuit, locuri de muncă și mijloace financiare pentru a se întreține?

Trist este însă că Europa are ochii legați și nu dorește să înțeleagă că acest pericol o va distruge foarte curând. Ei nu se vor opri să își ceară drepturi tot mai mari, iar europenii, așa cum deja îi știm, le vor oferi fără prea multă discuție tot ce aceștia își doresc. Mai rău este faptul că țări precum Ungaria, Cehia, Slovacia sau Slovenia care strigă cu disperare și avertizează continentul de pericolul care ne paște pe toți sunt calificate drept xenofobe și lipsite de umanism. Oare au încercat cineva din conducerea Germaniei, Angliei sau din Franța să construiască vre­o biserica creștină în Irak, Siria sau Afganisan? Mă tem că nu, mai degrabă aceștia ș-i­au deplâns moartea concetățenilor lor pe tărâmul acest țări. Chiar și așa, greu Europa are ochii legați și nu este departe vremea când vom fi în minoritate acasă la noi…