Strategii diabolice pentru distrugerea naţiunilor prin imoralitate

imoralitateÎn noiembrie 1987, revista „Guide Magazine” a publicat articolul „The Overhauling of Straight America” (Restructurarea Americii conservative) în care homosexualii Marshall Kirk şi Erastes Pill dau celorlalţi sodomiţi instrucţiuni specifice pentru propaganda, înşelarea şi manipularea societăţii americane ca în rezultat să-i fie impuse practicile homosexuale. În felul acesta, autorii au dat pe faţă strategiile şi planurile ascunse după care se conduc homosexualii din toate ţările astăzi, iar cei din Moldova nu fac excepţie. Articolul lui Kirk şi Pill a devenit cartea de căpătâi a homosexualilor din lumea întreagă şi a fost publicat şi republicat de nenumărate ori. Ca şi orice altă propagandă, metodele homosexualilor expuse în acest articol nu se întemeiază pe argumente intelectuale solide, ci pe manipularea emoţională a mulţimilor aşa ca oamenii să ajungă a simpatiza şi accepta pe larg practicile lor. Invit cititorul care cunoaşte limba Engleză să citească în întregime articolul lui Kirk şi Pill care este plasat pe Internet. Să vedem care este motivaţia homosexualilor în acţiunile lor şi la ce urmează să ne aşteptăm în viitor. Mai vreau să atrag atenţia că acest articol a fost scris în 1987, cu mai mult de două decade în urmă. Priviţi în jur şi vedeţi cât de mult au reuşit să realizeze homosexualii din planurile lor aplicând tehnicile şi metodele expuse de Kirk şi Pill.

Desensibilizarea societăţii – prioritatea Nr. 1

Iată cum începe articolul „The Overhauling of Straight America”:

Prioritatea principală în acţiunile noastre(a homosexualilor) este să desensibilizăm societatea americană cu privire la homosexuali şi la drepturile lor. A desensibiliza societatea înseamnă ai ajuta să privească homosexualitatea cu indiferenţă în loc de emoţii negative. Ideal ar fi ca să-i facem pe cei drepţi (straight-aşa poreclesc homosexualii pe restul oamenilor) să conceapă diferenţele de preferinţe sexuale în acelaşi fel cum concep diferite feluri de îngheţată sau jocuri sportive: ea iubeşte îngheţată cu căpşune şi eu cu vanilie, el joacă baseball şi eu fotbal. Nu prezintă ceva semnificativ.

Iată un exemplu cum homosexualii din Moldova realizează această desensibilizare a societăţii, aşa cum o relatează singuri:

La 11 martie în orăşelul Călăraşi s-a desfăşurat un seminar referitor la homosexualitate pentru studenţii colegiului pedagogic din localitate. Trebuie să menţionăm că această întâlnire a avut loc într-un colectiv complet feminin, iar fetele, după cum se ştie, acceptă diversitatea cu mult mai uşor.

Ca oamenii să devină indiferenţi

În continuare, Kirk şi Pill scriu:

Cel puţin la început, noi(homosexualii) căutăm să desensibilizăm publicul şi nimic mai mult. Nu avem nevoie şi nu putem aştepta deplină “apreciere” sau “înţelegere” a homosexualităţii de către americanul de rând. Puteţi uita despre încercarea de a convinge masele de oameni că homosexualitatea este un lucru bun. Dar dacă voi (homosexualii) îi veţi face pe ei (restul oamenilor, societatea) să gândească că homosexualitatea este doar un alt lucru şi să o privească cu o strângere nepăsătoare din umeri, atunci bătălia voastră (a homosexualilor) pentru drepturi legale şi sociale este virtual câstigată. Şi ca să ajungem la nivelul strânsului indiferent din umeri, gay-ii ca şi clasă trebuie să înceteze a mai apărea misterioşi, străini, respingători şi contrari. O campanie de mediatizare in masă va fi necesară pentru a schimba imaginea despre gay in America.

Aducerea oamenilor până la indiferenţă este o treaptă importantă şi foarte grea din agenda homosexualilor, dar după ce o vor realiza, celelalte le vor impune mult mai uşor societăţii. Prin faptul că guvernul ţării noastre a permis cu câtiva ani în urmă înregistrarea organizaţiei homosexualilor Gender-Doc-M, le-au dat frâu liber pentru desensibilizarea societăţii, și pentru imoralitate,  pentru că ei vorbesc şi caută să vorbească oriunde pot despre perversiunile pe care le practică şi dacă cineva a încercat să-i confrunte, persoanele respective au fost învinuite imediat de homofobie.

Cu multă tristeţe constat că homosexualii au realizat mult din planul lor de desensibilizare a societăţii noastre şi am văzut aceasta în timpul campaniei de colectare a semnăturilor pentru eliminarea termenului “orientare sexuală” din proiectul de Lege pentru prevenirea şi combaterea discriminării. Timp de patru zile s-au adunat 12230 semnături, dar erau şi mulţi oameni care treceau indiferent pe lângă mesele unde se colectau semnăturile, iar unii spuneau: “Ce-mi pasă? Dacă lor le place aşa, să trăiască cum vor… Pe mine nu mă afectează…” Chiar aşa să fie? Dumnezeu spune în Sfintele Scripturi că fiecare indiferent va plăti un foarte mare preţ pentru indiferenţa arătată.

De aceea se vor hrăni cu roada umbletelor lor, şi se vor sătura cu sfaturile lor. Căci împotrivirea proştilor îi ucide, şi liniştea nebunilor îi pierde; dar cel ce m-ascultă va locui fără grijă, va trăi liniştit şi fără să se teamă de vreun rău. (Proverbele lui Solomon 1:31-33)

Cuvântul lui Dumnezeu spune, iar istoria a demonstrat de nenumărate ori că indiferenţii plătesc primii şi plătesc cel mai mare preţ pentru răul pe care l-au tolerat. Ei sunt primii în lista victimelor răului pe care l-au lăsat să se răspândească.