Statul are datoria să apere ţara şi cetăţenii de dictatura homosexuală

 

În comunicatul de presă trimis de Amnesty International Moldova mai scrie:

Apărătorii drepturilor omului reiterează că obligaţia principală a statului este protejarea drepturilor tuturor persoanelor care se află pe teritoriul său. Adoptarea Legii în cauză trebuie să fie unul dintre paşii care dovedesc că în Moldova drepturile omului există pentru toţi.

Este adevărat, statul este obligat să apere drepturile tuturor persoanelor şi dacă un grup de devianţi sexuali caută cu orice scop să impună tuturor restul cetăţenilor practicile lor perverse, statul nu poate cu nici un chip accepta.

Anglia este una din primele ţări ale lumii care au acceptat legea anti-discriminare şi recent s-a propus la ei o lege prin care toate religiile şi confesiunile oficiale vor fi obligate să oficieze căsătorii homosexuale. Nu este aceasta discriminare? Cine pe cine discriminează?

În statul Massachussets din SUA, pentru că au adoptat legea anti-discriminare, statul s-a obligat să ofere anual 800.000$ organizaţiilor homosexuale ca să îndoctrineze  de la copiii de grădiniţă  până la studenţii de la universităţi cu propagandă homosexuală. Când un părinte a căutat să conteste în judecată acest abuz asupra copilului său, judecata a emis decizia să-i lipească pe toţi părinţii de dreptul să decidă cu privire la copiii lor vizavi de această îndoctrinare homosexuală. Nici acum nu se vede cine sunt victimele adevărate?

Tocmai pentru că în Republica Moldova drepturile omului există pentru toţi respingem categoric legea anti-discriminare prin care părinţii vor fi lipsiţi de dreptul elementar de a-i învăţa pe copii ce este drept apărându-i de perversiune şi imoralitatea distrugătoare.