”Spune ce gandesti!”

 

Panoul ”Spune ce gandesti!” din centrul Chisinaului- un pericol sau o metoda buna de evanghelizare?

Daca sa te gindesti bine, acest panou este intr-adevar un bun instrument de a spune lumii bucuriile si gindurile personale pe care doresti sa le impartasesti.

Cu parere de rau insa de multe ori pe acest panou sunt foarte multe mesaje care nu zidesc pe cei care le citesc. De multe ori acolo sunt scrise sfaturi care nu sunt demne de urmat, dar care sunt citite, insa  este si un punct forte cu privire la acest panou.Nu stiu daca cineva s-a gindit la felul cum ar putea sa foloseasca acest panou la maxim, dar personal, cred ca noi crestinii ar trebui sa spunem lumii ce gindim cu adevarat, ce credem noi cu adevarat.

Daca esti cumva in trecere, te incurajez sa scrii ceva pe acest panou, ca cel ce va veni sa citeasca sa plece de acolo incurajat si zidit.De exemplu ce-ar fi daca cineva s-ar angaja ca in fiecare zi sa scrie acolo ”Isus te iubeste” sau ”Dumnezeu iubeste Moldova”. Eu cred ca cineva numaidecit va primi aceasta veste cu cea mai mare bucurie, s-ar bucura numai la gindul ca totusi este cineva care-l iubeste.

Eu am de gind sa scriu astfel de mesaje cind am posibilitatea sa trec pe acolo si va incurajez si pe voi daca va simtiti indemnati sa faceti acelasi lucru, ca impreuna sa putem aduce speranta acestei tari, acestor oameni iubiti de Dumnezeu!