Din ce surse se pot afla creștinii ultimele știri?

Întrebare: 

Nu sunt în țară, dar mă doare pentru țara mea natală. Adesea urmăresc știrile pe site-ul protv.md. Dar, în ultimul timp, Protv-ul s-a destrăbălat complet. Atâta murdărie este acolo. Aș dori să urmăresc știrile pe un site cumsecade, să nu mai văd toată destrăbălarea lor. Dacă cunoșteți vreun site bun de știri, vă voi fi foarte recunoscător. 

Este adevărat ce scrieți și tocmai din acest motiv am luat și noi în familie hotărârea să nu ne mai informăm de la astfel de surse, pentru că orice știre poartă în sine nu doar informație, ci și o anumită încărcătură educativă sau distructivă. De aceea, am horătât să nu ne informăm de la surse unde desfrâul sexual, crimele și lucrurile de nimic sunt ridicate la rang de „ultimele știri”.  

În prezent, ne informăm de pe portalele http://www.unimedia.infohttp://www.timpul.mdhttp://www.publika.md. Este adevărat că mai apar și aici lucruri care nu am vrea să le vedem, dar până ce le găsim mai puțin poluate. Invit cititorii să ne recomande surse bune prin care putem să ne informăm cu privire la ultimele evenimente din țară și din lume.