”Sfaturi din Biblie pentru cei căsătoriți” – cel mai bun cadou de 14 februarie unui cuplu drag inimii tale

Se apropie 14 februarie – ziua în care sărbătorim dragostea. Dacă vă gândiți ce cadou ați putea aduce în dar oamenilor dragi și apropiați, fie este vorba de părinți, rude, prieteni, colegi de lucru, profesori de la școală ș.a.m.d., atunci cartea ”Sfaturi din Biblie pentru cei căsătoriți” este cel mai potrivit cadou de 14 februarie. Tocmai pentru că le dorești să aibă parte de dragoste, fericire și împlinire, acesta este cel mai corespunzător dar.

Cadou de 14 februarie

”Sfaturi din Biblie pentru cei căsătoriți” este o colecție de sfaturi practice în rezolvarea conflictelor care apar în viața de familie. Cartea este o colecție de articole în care pastorul Vasile Filat oferă răspunsuri la întrebările cititorilor portalului http://www.moldovacrestina.md privind viața de familie.

Cartea ”Sfaturi din Biblie pentru cei căsătoriți” are 372 de pagini și fiecare din aceste pagini conține răspunsuri la întrebările din următoarele compartimente:

  • Sfaturi practice pentru viața de căsătorie
  • Viața intimă
  • Sarcina și creșterea copiilor
  • Concubinajul
  • Divorț și recăsătoria

În carte se găsesc răspunsuri la întrebări concrete, cum ar fi: ” Cum eviți certurile?”, ”Ce spune Biblia despre gelozie?”, ”Ce să faci când soțul nu arată afecțiune?” și altele.

De asemenea, această carte conține o serie de cursuri de studiu biblic recomandate pentru cei care doresc să-și zidească căsătorii fără regrete.

Toți doritorii să procure această carte sau alte manuale de studiu biblic inductiv pot scrie la adresa de e-mail: ruslan.mazur@gmail.com sau să sune la nr. de telefon (+373) 078080886.