26 din 30 de elevi au spus ”DA” la Pojoreni

Miercuri 12 februarie, în satul Pojoreni, a fost predată lecția ”despre virginitate” din cadrul cursului ”Ce spune Biblia despre sexualitate?”. La lecție, au participat 30 de elevi din clasele a 6-a – a 9-a care au avut ocazia să afle adevăruri despre acest subiect din perspectiva lui Dumnezeu.

Lecția a fost predată de către Curbet Diana, profesoară de limbă română și în cadrul Institutului de Studii Biblice Inductive din Moldova și a avut un caracter interactiv și dinamic. Participanții au fost foarte activi și puneau întrebări referitor la relațiile sexuale în diferite situații din viață. La sfârșitul lecției, când au fost întrebați despre conlcluziile pe care și le-au făcut, au spus că relațiile sexuale sunt permise doar în cadrul familiei și că trebuie să se abțină de la ele până la căsătorie.

Când li s-a propus să semneze legămintele, nu au stat mult să se gândească și 26 din 30 de elevi au luat hotărârea să se păstreze curați până la căsătorie. Elevii au rămas impresionați de ceea ce au auzit și au învățat. Dir-adjunct, care a participat activ alături de elevi la lecție, a susținut învățătura de bază a lecției și a accentuat importanța abstinenței până la căsătorie pentru a avea o familie sănătoasă și fericită.