Sesiune pentru liderii în lucrarea cu copiii (4-7 ani)

Institutul de Studiu Biblic Precept anunță traducerea primului manual de studiu biblic inductiv pentru copii cu vârsta între 4 și 7 ani – ”Cine a creat lumea?”. Acesta este primul curs de studiu biblic inductiv pentru copii, care se vor bucura nespus, urmărind numeroasele aventuri ale lui Cristi, Corinei și ale cățelușului Grivei, în timp ce caută să descopere ce îi învață Biblia.

Seria unică ”Descoperă tu însuți” folosește toate metodele de învățare – vizual, auditiv, citit-scris și senzorial – pentru a crea o experiență plăcută, distractivă și memorabilă pentru fiecare copil. Studiul Creației este un subiect fundamental și uşor de înţeles de către copii. Când înțeleg cum a făcut Dumnezeu lumea și omul, copiii fac primul pas în a-și vedea rolul în planul Creatorului.

Cursul va fi predat de Mia și Costel Oglice în perioada 8-17 decembrie prin Zoom și va include pregătirea părinților, învățătorilor de școală duminicală, liderilor în lucrarea cu copiii și a cluburilor creștine de copii, etc. Se va asigura traducerea în limbile rusă și engleză.

Pentru înscriere la sesiune, completați formularul de înregistrare.