Serviciu rușinos pentru femei: amant sau soț pentru o seară

Iubit, amant sau chiar soţ pentru o seară este un serviciu nou care se oferă acum şi în Chișinău. În schimbul unei sume de bani, bărbaţii din serviciul de escortă sunt gata să joace orice rol pentru câteva ore.

Anunţul a apărut pe internet acum o lună. Orice femeie care are nevoie de un însoţitor la o petrecere, nuntă sau eveniment monden, poate să-şi aleagă din timp candidatul ideal. Reprezentanţii firmei garantează că însoţitorii arată bine şi au studii superioare. Vârsta acestora variază între 20 şi 40 de ani. Opt ore petrecute cu un însoţitor costă peste 1000 de lei.

„Doamna dacă are bani şi-şi permite aşa ceva, sigur, de ce nu?!. Dacă are bani, mă rog, fiecare îşi satisface poftele sale. Pentru femeile care nu au timp pentru a ieşi undeva şi a face cunoştinţă, cred că e o idee bună. Nu cred că aş accepta asemenea servicii. Doresc ceva mai sincer, mai real”, a declarat o femeie.

Potrivit altor opinii, din această afacere ar putea înflori prostituția masculină, un business ascuns. Aceste servicii ar putea oferi pachete adiționale la solicitare pe lângă însoțirea femeii la eveniment, spre exemplu s-ar putea și servicii sexuale.

De altfel, acest fenomen este în creștere, iată care este argumentul bărbaților:

„Am 19 ani și nu pot spune ca sunt un băiat foarte aratos”, povestește Dirty Feet. „Sunt foarte gelos pe băieții de vârsta mea care se descurcă bine și își permit multe lucruri, în special pe români. Caut demult de lucru și nu găsesc nimic mulțumitor. De unde vin eu, poți doar să sapi sau să mulgi vacile și să câștigi puțin. Nu vreau să fiu o povară pentru tatăl meu, de aceea încerc să-mi vând trupul. Am început de puțin timp și sper că în curând voi găsi altceva de muncă și lucrurile se vor aranja în viața mea”.

Imoralitatea este un păcat grav înaintea lui Dumnezeu, iar atunci când oamenii puneau în practică legea lui Dumnezeu, imoralii erau pedepsiți cu moartea. Chiar dacă oamenii astăzi ignoră legile lui Dumnezeu și nu mai aplică pedeapsa Lui pentru imoralitate, Dumnezeu este drept și nu poate lăsa nepedepsiți pe imorali:

”Căsătoria să fie ţinută în toată cinstea, şi patul să fie nespurcat, căci Dumnezeu va judeca pe curvari şi pe preacurvari.” (Evrei 13:4)

Uneori prin această judecată ei primesc chiar ”în ei înşişi plata cuvenită pentru rătăcirea lor” prin boli sau alte probleme.

Iar cea mai gravă consecință, dacă omul nu se pocăiește și nu se întoarce la Dumnezeu, durează veșnic, în iazul de foc și de pucioasă:

”Nu ştiţi că cei nedrepţi nu vor moşteni Împărăţia lui Dumnezeu? Nu vă înşelaţi în privinţa aceasta: nici curvarii, nici închinătorii la idoli, nici preacurvarii, nici malahii, nici sodomiţii, nici hoţii, nici cei lacomi, nici beţivii, nici defăimătorii, nici hrăpăreţii nu vor moşteni Împărăţia lui Dumnezeu.”(1 Corinteni 6:9)

Femeia își poate recăpăta valoarea de altădată

Deși foarte des atacată, Biblia și valorile pe care le propagă au avut un mare impact în crearea unei imagini de demnitate și valoare pentru femeie. Bărbații au scris frumos despre femei și au luptat mult pentru a le putea avea alături, nu s-au lăsat cumpărați, iar femeile nu s-au înjosit, cumpărându-i:

”Astfel Iacov a slujit şapte ani pentru Rahela; şi anii aceştia i s-au părut ca vreo câteva zile, pentru că o iubea.” (Genesa 29:20)

”Cine poate găsi o femeie cinstită? Ea este mai de preţ decât mărgăritarele. … Fiii ei se scoală şi o numesc fericită; bărbatul ei se scoală şi-i aduce laude zicând: „Multe fete au o purtare cinstită, dar tu le întreci pe toate.” (Proverbe 31: 10, 28, 29)

După o lungă perioadă de luptă a feministelor pentru o independență trufașă în raport cu bărbații, femeile de astăzi suferă de lipsă de respect, afecțiune, tandrețe și sacrificiu din partea bărbaților. Acest fenomen se întâmplă la nivel de generații și mentalitate a societății și încă nu a fost conștientizat. Pentru că ”experții” și feministele nu au făcut o delimitare între roluri și valoare, femeile au ajuns să preia rolul bărbaților și să scadă în valoare în ochii lor. Va fi foarte greu să ne întoarcem la armonia valorilor biblice, când femeia avea o valoare mare în ochii bărbatului și un rol deosebit și special, dar fiecare își poate schimba gândirea. Biblia recomandă creștinilor să nu se potrivească chipului veacului acestuia, ci, prin înnoirea minții, să aducă shimbare în viața lor:

”Să nu vă potriviţi chipului veacului acestuia, ci să vă prefaceţi, prin înnoirea minţii voastre, ca să puteţi deosebi bine voia lui Dumnezeu: cea bună, plăcută şi desăvârşită.” (Romani 12:2)