Ce înseamnă când visezi demoni?

Întrebare: 

Azi dimineață am visat că eram demon și îmi vedeam chipul. Eram puțin speriată în vis și am început să proclam Cuvântul lui Dumnezeu, să strig la Isus. Lângă mine, în vis, mai era o femeie cunoscut pocăită și eu mă rugam tare și țipam să plece demonul și să dispară. Mă vedeam pe mine și la un moment dat a dispărut. Ce poate să fie aceasta? 

Nu este cazul să căutați semnificații ascunse ale celor visate. Dumnezeu spune în Biblie că visele se nasc din mulțimea grijilor. (Eccleziastul 5:3) și presupun că ați întreținut multe discuții despre demoni cu cineva sau prea mult vă gândiți la acest subiect. Nu este cazul să le dați demonilor și satanei o atenție exagerată. Nici nu trebuie să nesocotiți existența lor, dar trebuie să vă apropiați de Dumnezeu și să strângeți în inimă Cuvântul Lui pentru că aceasta aduce pace și liniște în inimă. Iată câteva versete din Biblie care ne confirmă aceasta: 

Când urmez învăţăturile Tale, mă bucur de parc-aş avea toate comorile. (Psalmi 119:14) 

Multă pace au cei ce iubesc Legea Tași nu li se întâmplă nicio nenorocire. (Psalmul 119:165)  

Studiați Cuvîntul lui Dumnezeu, rugați-vă ca să vă dea Dumnezeu liniște în somn și nu stați la discuții despre demoni și mai știu ce alte basme care nu fac sens, ci doar seamănă îngrijorare și neliniște în inimă. Mai este scris în Biblie: 

 

Nu vă îngrijoraţi de nimic; ci, în orice lucru, aduceţi cererile voastre la cunoştinţa lui Dumnezeu, prin rugăciuni şi cereri, cu mulţumiri. Şi pacea lui Dumnezeu, care întrece orice pricepere, vă va păzi inimile şi gândurile în Hristos Isus. (Filipeni 4:6-7) 

Și apoi, ca să putem avea liniște, trebuie să fim atenți care sunt lucrurile pe care le îngăduim să intre în inima noastră. Iată filtrul pe care ne spune Dumnezeu să-l aplicăm la orice informație: 

 

Încolo, fraţii mei, tot ce este adevărat, tot ce este vrednic de cinste, tot ce este drept, tot ce este curat, tot ce este vrednic de iubit, tot ce este vrednic de primit, orice faptă bună şi orice laudă, aceea să vă însufleţească. (Filipeni 4:8) 

Așa să vă ajute Dumnezeu.