Semnificația Învierii lui Isus Hristos

În ajunul sărbătorii Paștelor, vă punem la dispoziție o lecție de studiu biblic despre semnificația învierii lui Isus Hristos, bazată pe 1Corinteni 15. Descărcați lecția în format PDF aceesând acest link http://bit.do/lectie-despre-paste. Puteți să faceți această lecție cu prietenii voștri, rudele voastre sau cu biserica locală.

Lecția este oferită de pastorul Bisericii “Buna Vestire”, Vasile Filat. Serviciile divine ale bisericii “Buna Vestire” au loc în fiecare zi de joi, începând cu ora 18.00 și duminică, începând cu 14.00. Adresa: Chișinău, str.Ciocârliei 2/8. În Duminica Paștelui, 28 aprilie, serviciul divin va începe la ora 8.00.

De asemenea, sunteți invitați la seminarul de creștere spirituală organizat de biserica Buna Vestire în zilele de 31mai-2iunie, la tabăra din satul Coșnița, r-l Dubăsari. Detalii despre eveniment aici – http://bit.do/seminar-buna-vestire.

Daca inca nu sunteti ucenicul lui Isus, luati chiar azi hotararea sa deveniti https://moldovacrestina.md/devino-ucenicul-lui-dumnezeu/

Dacă încă nu sunteți abonați la canalul nostru de You Tube, apăsați butonul roșu Subscribe sau Abonează-te pe care îl găsiți mai sus.