Seminar intensiv de studiu biblic Daniel

La Biserica ”Buna Vestire” din Chișinău s-a dat startul seminarelor intensive profetice. Primul a avut loc pe 15 și 16 noiembrie în baza cărții Daniel. Au fost studiate ultimile 3 lecții din cursul biblic inductiv DANIEL. Potrivit profesoarei, Anastasia Filat, studierea profețiilor înseamnă studierea nădejdii noastre propriu-zis, pentru că nădejdea noastră este să moștenim Împărăția lui Dumnezeu, dar mai înseamnă și să te protejezi, pentru că majoritatea ereziilor lovesc la prorocii.

Au participat la seminar pastori, profesori de studiu biblic, studenți ai Instititului de Studiu Biblic Inductiv din Moldova.

Dacă doriți să începeți studierea profețiilor, este recomandat să începeți cu Daniel, apoi Apocalipsa și apoi profeții mici, explică Anastasia Filat.

Următoarele două seminare au fost planificate pentru 25 ianuarie și 22 februarie 2020. Seminarul va dura de la ora 9:00 dimineața până la 19:00. Va fi studiat manualul de studiu biblic inductiv Apocalipsa partea a II-a. Manualele vor putea fi procurate la seminar.

În cadrul Bisericii ”Buna Vestire” activează grupe mici de studiu biblic pe la case, unde se studiază inclusiv cursuri profetice. Pentru a vă înscrie la unul din grupele de studiu biblic în regiunea dvs. sau online, telefonați 069966779.