Învață cum să ții un discurs în limba engleză (28 septembrie, ora 10:00)

Organizația English For a New Life anunță pe 28 septembrie, ora 10:00 o reuniune pentru toți cei care au participat la taberele EFNL 2019 sau în alți ani. EFNL Reunion se va desfășura în Chișinău pe str. Ciocârliei 2/8, regiunea Telecentru, la Biserica ”Buna Vestire”.

Evenimentul va conține și un seminar la subiectul ”Cum să ții un discurs în limba engleză”, pe care-l va preda jurnalistul Vitalie Marian, coordonatorul portalului Moldova Creștină și al facultății de jurnalism din cadrul International Mission School – Precept Ministries Eurasia. Neapărat pot veni toți cei interesați de subiect, chiar dacă nu au participat niciodată la tabăra EFNL.

Organizatorii anunță, de asemenea, un timp de răsfoire a amintirilor, în care vor prezenta pozele din tabere, iar la sfârșit o masă gustoasă cu multe plăcinte, bucatele tradiționale ale Moldovei.

Mai mult, EFNL Reunion va da startul unui concurs pentru cel mai bun discurs în engleză înregistrat video. Discursul cel mai bun va fi selectat ulterior și publicat pe pagina de facebook EFNL. Premiul va fi anunțat pe pagina de facebook.

Tot la eveniment va fi posibilă testarea și înscrierea în grupe. Detalii la telefonul 076718882.