Întâlnirea sportivilor creştini din Moldova

Întâlnirea Sportivilor Creștini din Moldova (Chișinău, 20 noiembrie 2010)

Întâlnirea Sportivilor Creștini din Moldova

Azi, 20 noiembrie 2010,  am avut pentru prima dată o întâlnire cu sportivii creştini din Moldova care fac lucrare creştină prin sport. Ne-am întâlnit la restaurantul “Foişor” şi am luat dejunul împreună. Stând la masă, am avut posibilitatea să povestim fiecare despre lucrarea pe care o facem în Evanghelie şi să aflăm  ce fac ceilalţi sportivi creștini prezenţi la această întâlnire. În cadrul întâlniri au făcut şi un studiu biblic devoţional şi apoi abslovenţii şcolii ISLS (International Sports Leadership School) din Africa de Sud, Radu Blendarencu şi Alexei Tentiuc, ne-au prezentat cele 10 strategii de organizare şi activitate a Coaliţiei Sportive Mondiale.

Pastorul Florin Trandafir a venit tocmai din satul Ţaul, raionul Donduşeni, ca să poată fi la această întâlnire. Am aflat cu toţii lucruri foarte interesante şi încurajatoare despre lucrarea care se face şi despre potenţialul care îl avem toţi împreună pentru viitor.

De aceea, am hotărât să mai facem în data de 29 ianuarie 2011, tot la orele 9 dimineaţa, tot în acelaşi restaurant “Foişor”, o a doua întâlnire unde sperăm să vină şi alţi sportivi creştini care nu au apucat să fie la întâlnirea de azi. La acel dejun din 29 ianuarie vom discuta şi vom stabili detalii pentru a petrece o conferinţă de pregătire a liderilor pentru slujirea creştină prin sport. Dacă sunteţi sportiv creştin şi doriţi să fiţi invitat la acea întâlnire, plasaţi un comentariu pe site sau contactaţi-ne la email.