Scott Lively „Homosexualii vor discrimina majoritatea cetăţenilor, dacă legea nediscriminării va intra în vigoare”

scoty

După ce Guvernul condus de premierul Vlad Filat a aprobat Legea Anti-discriminare, în Moldova a venit unul din cei mai mari apologeţi ai vremii şi preşedintele Asociaţiei “Abiding Truth Ministries” – o organizaţie americană creştină conservatoare, care promovează valorile familiei. Doctorul Scott Lively a acordat un interviu pentru Ziarul Liber referitor  la scopul vizitei sale în Moldova, în care a povestit ce se va întâmpla în cazul în care Legea pentru combatearea şi prevenirea discriminării va fi votată.

Z.L. Domnule  Scott Lively care a fost scopul vizitei Dumneavoastră în Moldova?

S.L. Sunt din Statele Unite ale Americii. Sunt aici să acţionez împotriva Legii anti-discriminare, care este bazată pe orientarea sexuală. Am acreditări în Dreptul Internaţional al Omului, în calitate de jurist şi păstor. De asemenea, sunt doctor în drept şi în teologie şi deţin acreditări în dreptul internaţional de la Strasbourg. Am început a studia problema agendei homosexuale timp de 20 de ani şi am fost implicat în apărarea libertăţii religioase şi valorilor familiei în 40 de ţări ale lumii. Mă doare foarte mult că în prezent în ţara voastră este o încercare de a împinge Legea Anti-discriminare  care  este  una extrem de periculoasă.

Z.L  În ce constă pericolul acestei legi ?

S.L. Pericolul acestei legi constă în plasarea puterii guvernamentale şi puterii justiţiei în mâna activiştilor homosexuali, pentru a împinge agenda lor în ţara voastră. Legea Anti-discriminare este asemenea unei sămânţe care conţine întegul copac al agendei homosexuale. Fiecare ţară care a adoptat Legea pentru Prevenirea şi Combatea Descriminării bazată pe orientarea homosexuală a suferit – au început  paradele homosexuale, adopţia copiilor de către homosexuali, căsătoriile gay şi îndoctrinarea elevilor cu promovarea homosexuală şi multe alte lucruri pe lângă acestea. Vă garantez acest fapt, dacă parlamentul ţării voastre votează această Lege veţi avea paradă gay chiar vara aceasta şi va fi protejată de poliţie şi cetăţenii vor fi incapabili să facă ceva ca să interzică desfăşurarea şi acesta este doar începutul. Toate acestea pentru că, cuvântul „discriminare” înseamnă să nu fii de-acord cu ceva, iar Legea Anti-discriminare spune că este ilegal să nu fii de-acord cu ceva. Când este vorba de rasă, culoarea pielii sau sex atunci nu ar trebui să fie dezacord cu privire la aceste aspecte. Nu este nici un motiv să nu fii de acord cu cineva din cauza culorii diferite a pielii, este iraţional. La fel, nu are sens să fii împotriva cuiva pentru că este femeie sau bărbat, sau că este născut într-o anumită ţară. Aceste aspecte sunt neutre din punct de vedere moral. Termenul „orientare sexuală” a fost creat să ascundă o categorie de oameni cu un comportament sexual deviant şi anume  homosexualitate, transexualitate şi chiar diferite forme de perversiune sexuală. Toate aceste aspecte au un efect distrugător asupra sănătăţii. Deci, politica anti-discriminare, bazată pe orientare sexuală spune că tu, ca şi cetăţean, şi guvernarea nu va  avea dreptul să condamne  comportamentul homosexual public. Toate pârghiile  guvernamentale vor fi în mâinile activiştilor homosexuali, care au o strategie şi o agendă de a deţine controlul asupra societății. Acesta este un conflict a două viziuni diferite. O viziune este cea biblică şi tradiţională, şi anume că sexualitatea se manifestă în cadrul căsătoriei, şi că  trebuie să avem un standard public ridicat cu privire la sexualitate, iar rolul guvernul este de a descuraja promiscuitatea şi perversiunile sexuale. Pe de altă parte, sunt cei care cred în ceea ce ei numesc „libertate sexuală”, care este, de fapt, anarhie sexuală, pentru că ei iau la o parte toate restricţiile cu privire la sexualitate şi ca rezultat, are loc o anarhie morală. Acestea sunt cele două viziuni cu privire la sexualitate.

Z.L. Cum va afecta această lege biserica şi familia?

S.L. Eu sunt pastor, sunt creştin, şi mă bazez pe Cuvântul lui Dumnezeu şi în Biblie sunt versete foarte clare referitor la aspectul homosexualităţii. În Biblie în cartea  Levitic se  spune ”Să nu te culci cu un bărbat cum se culcă cineva cu o femeie.” Nici un bărbat nu poate întreţine  relaţii sexuale cu un alt bărbat. Dumnezeu spune că este o urâciune. Poate tu nu eşti creştin, şi nu crezi acest lucru sau poate că eşti creştin şi ca şi mine crezi acest lucru, dar este cert faptul că dacă eu sunt creştin această este filosofia mea, ghidul pentru viața mea. Iar dacă această lege va fi aprobată, mă face pe mine  şi pe tine un criminal şi face Biblia un document criminal, pentru că discriminează homosexualitatea. Vedeţi cât de serios este acest lucru şi în orice stat unde a fost aprobată Legea Anti-discriminare oamenii care suferă cel mai mult sunt creştinii şi apoi copii şi familiile lor. Biserica va fi pentru homsexuali o instituţie criminală. Nu glumesc, aşa se întâmplă în occident. Majoritatea Legilor Anti-disciminare sunt foarte bine prelucrate iniţial pentru a ascunde strategie de opinia publică. De exemplui aici, în Moldova, oamenii care împing această lege sunt foarte încrezuţi că Legea va fi aprobată. Ei au inclus un limbaj care nu este desluşit decât mult mai târziu şi care va permite homosexualilor să decidă ce materiale educaţionale vor fi incluse în programul şcolar. Ei vor ajuta la scrierea manualelor, instruirea cadrelor didactice şi îndoctrinarea tuturor elevilor cu propaganda homosexuală. Această lege este, de fapt, cea mai rea din toate legile anti-discriminare. Vreau să încurajez pe fiecare care citeşte acest interviu să facă rost de o copie a acestei legi. Intraţi pe site-ul Asociaţiei Pentru Familie şi descărcaţi o copie a acestei legi. Citiţi-o şi veţi vedea că este adevărat ceea ce vă spun. Apoi, faceţi tot ce puteţi ca legea această să nu fie aprobată. Fiţi cetăţeni activi şi apăraţi ceea ce este corect. Apăraţi copiii, pentru că această este o lege extrem de periculoasă. În această perioadă de timp Guvernul din Moldova deja a aprobat Legea aceasta. Au făcut-o în secret, iar presa nu a spus nimic despre aceasta şi nimeni nu a ştiut că aceasta se va întâmpla. Apoi a fost foarte repede direcţionată spre Parlament, ca să fie votată. Dar Dumnezeu este în control şi a fost o providienţă divină să fiu în această periodă la voi în ţară şi să contribui şi eu cu sfaturi şi idei de a stopa acest rău. Acum este important ca masele să îşi spună dezacordul referitor la această lege. Iar dacă veţi sta pasivi şi indiferenţi şi această lege va înainta atunci tot ce ţine de Moldova se va schimba, toţi copiii voştri vor fi îndoctrinaţi cu perversiune. Unii vor deveni homosexuali, mulţi nu vor deveni, dar toate valorile lor se vor schimba şi apoi tot ce se întâmplă în vest, toate bolile cu transmitere sexuală, perversiunile şi celelalte lucruri rele care au loc în vest, vor avea loc şi în ţara voastră.

Vreau să vă spun ceva interesant. Mult timp aţi fost parte din Uniunea Sovietică. De fapt eraţi sub o robie comunistă aprigă. Astăzi aveţi independeţă şi libertate, iar Dumnezeu a intrat în vieţile oamenilor şi multe lucruri pozitive s-au schimbat în ţară. Acum, însă, Uniunea Europeană încearcă să vă momească să intraţi în robia ei, şi aceasta este robia homosexualilor. Ei vor deţine controlul. Astfel, veţi schimba robia comunismului pe o altă robie de extremă stângă şi tot sistemul vostru de valori va fi schimbat.

Z.L. Care atunci este soluţia?

S.L. Dar mai este şi a treia opţiune şi anume dependenţa faţă de Dumnezeu. Biblia spune „Binecuvîntat este poporul al cărui Dumnezeu este Domnul”. Dacă Moldova va crede pe Dumnezeu pe cuvânt și va accepta promisiunile lui Dumnezeu, va sta pe poziţie şi va spune ”Doamne, vrem valorile tale, vrem adevărul Tău şi ne încredem în Tine că ne vei da prosperitate”, atunci aceasta este a treia opţiune şi este alegerea corectă. Vă încurajez să o alegeţi pe aceasta.

În acelaşi timp, este această luptă, unde trebuie să luptaţi, iar cetăţenii trebuie să fie diligenţi, vigilenţi şi să monitorizeze continuu acest proces de implementare a legii. Dumnezeu să vă binecuvânteze! Mulțumesc pentru oportunitatea de a mă adresa vouă!

Z.L. Vă mulţumim mult

(Material pregătit de  Radu Blendarencu, Felicia Rotaru şi Vitalie Marian)