Să fim solidari ordinului premierului de interzicere în librării a cărţii ”Sexul povestit celor mici”

M-am bucurat să aflu la noutăţi că în sfârşit, prin ordinul premierului Vlad Filat a fost interzisă în librării cartea “Sexul povestit celor mici”. Când am văzut prima dată această carte în librării în anul 2004, am adresat o scrisoare editurii “Prut” în care am argumentat necesitatea retragerii acestei cărţi din librării şi am cerut aceasta, dar am primit un răspuns negativ. Apoi, am trimis mai multe scrisori pentru a sesiza organele de stat în vederea retragerii acestei cărţi. Ştiu că mulţi alţi părinţi au procedat în acelaşi fel. Mă bucur şi mulţumesc lui Dumnezeu că acum însăşi premierul a dat acest ordin.

Reprezentanţii editurii care a tiparit cartea spun că sunt nedumeriti de decizia autoritatilor, intrucat, mai spun ei, este vorba despre o carte pentru parinti.

De ce atunci au făcut o copertă aşa de plastică şi sugestivă pentru copii şi de ce în toată cartea autorul se adresează direct copiilor prin text şi prin imagini? Aşa se fac cărţile pentru părinţi? Să fim serioşi… Iată încă un exemplu:

Este absolut clar şi evident că ceastă carte este un instrument de pervertire sexuală totală a copiilor încă din fragedă copilărie. De aceea, avem datoria toţi cei care ne pasă de copiii noştri şi de viitorul lor să fim solidari cu acest ordin al premierului şi să ne manifestăm solidaritatea. De asemenea, să ne rugăm ca să întărească Dumnezeu paşii prim-ministrului şi a tuturor miniştrilor şi politicienilor cărora le pasă de starea morală a societăţii.

Chiar acum am scris un mesaj de mulţumire la adresa Prim-ministrului pentru emiterea acestui ordin şi îndemn pe toţi cititorii portalului Moldova Creștinămd  să-mi urmeze exemplul.