Școala Internațională de Misiune prin Sport a dat startul competițiilor

Astăzi, Școala Internațională de pregătire a Antrenorilor Sportivi a dat startul competițiilor. În cadrul acestora au participat studenții facultății de Taekwon-Do, anii I și II. Evenimentul a avut loc în satul Vatici, raionul Orhei.

Studenții de la anul I, în număr de 40, au fost arbitrați de colegii lor din anul II. În timpul competiției ei și-au prezentat capacitățile sportive, însușite pe parcursul celor 10 zile de antrenamente. La rândul lor, studenții de la anul II, în număr de 19, care au fost arbitrați de antrenorii din cadrul școlii Alexei Tentiuc, Ion Rotaru și Ghenadie Bitco.

Următorii studenți de la anul I au obținut locurile de frunte în urma competiției: locul III l-a ocupat Tomasz Zajaczkowski, student din Polonia; locul II – Merzabec din Uzbekistan și locul I i-a revenit lui Valentin Dejmari, sportiv din Moldova. Sportivii-fruntași de la anul II au fost: Vlad Bercu (Moldova) – locul III, Ilescu Dumitru (Moldova) – locul II și Oleg Țurcan (Moldova) – locul I.

În următoarele zile studenții urmează să susțină primele examene la centuri: cursul I la 10 Kup și cursul II la 6 Kup, respectiv.

Autor: Daniela Mirzoev, studentă în cadrul Școlii Internaționale Media, anul I.