Să ne rugăm pentru Victoria şi toate fetele şi băieţii care practică prostituţia în ţara noastră

Am citit azi un interviu pe un portal de ştiri, realizat cu o prostituată din Moldova, pe numele Victoria. Are 22 de ani şi practică prostituţia de 2 ani. Spune că face acest lucru pentru plăcere şi bani, cîştigînd în jur de 1000-2000 euro pe lună. Ea mai spune că ar vrea să se lepede de acest mod imoral de viaţă şi să-şi înfiinţeze o familie.

Mi-a stat jale de această tînără şi mă rog fierbinte lui Dumnezeu să se lepede de această practică murdară şi urîtă şi să se întoarcă cu inima spre El, care este gata să ierte pe cel mai mare păcătos. În Evanghelie este relatat cazl Mariei Magdalenei, care a fost o prostituată, înainte ca să-L întîlnească pe Domnul Isus, care i-a iertat păcatele şi a scos 7 draci din ea. Ea a fost aceea, care în semn de recunoştinţă a turnat pe picioarele lui Isus mir (în valoare de circa 15 mii dolari SUA în banii noştri) şi I le-a şters cu părul ei. Tot ea a fost alături de mama lui Isus, la răstignire.

Victoria, dacă întîmplător vei citi acest articol, te îndemn din inimă să vii la Dumnezeu cu pocăinţă, pentru că El este puternic să te izbăvească de acest păcat şi să-ţi dea o viaţă frumoasă şi o familie împlinită. Cu aceeaşi rugăminte mă adresezi către toate fetele şi băieţii, care practică prostituţia în Moldova.