S-a sfârșit sesiunea „Doamne, dă-mi o inimă dedicată Ție”

0
1183

M-am bucurat să particip la sesiunea „Doamne, dă-mi o inimă dedicată Ție” din cadrul Institutului Biblic Inductiv. Sesiunea a avut loc în perioada 2 -11 ianuarie 2014 la Sanatoriul „Bucuria”, Vadul lui Vodă. A fost un timp binecuvântat. Am studiat a 2-a epistolă a apostolului Pavel către corinteni. Am învățat multe lucruri foarte actuale pentru fiecare slujitor în Evanghelie. „Cum să găsești mângâierea lui Dumnezeu în încercare”, „Rezolvarea conflictelor”, „Găsirea destoiniciei în Hristos”, „Stând în fața scaunului de judecată a lui Hristos”, „Suferință și separarea care aduc sfințenie”, cât și alte subiecte mi-au cercetat inima și m-au îndemnat să vin cu rededicare în fața lui Dumnezeu, cerându-I să îmi dea din plin Duhul Său ca să trăiesc după voia Lui. 

Am început anul cu studiu biblic și cred că aceasta mă va ajuta mult în anul care îmi stă în față. Biblia, studiul Cuvântului lui Dumnezeu este prioritate pentru mine, pentru familia mea, iată de ce am hotărât să încep acest an cu studierea Sfintelor Scripturi. 

Vă îndemn să studiați această carte extraordinară. 

 

Un slujitor al lui Dumnezeu trebuie să cunoască Cuvântul lui Dumnezeu, trebuie să pună preț pe Studierea Sfintelor Scripturi, iată de ce îndemn liderii spirituali din Republica Moldova să ia parte la următoarea sesiune care se va desfășura în Chișinău. Vor fi 5 sesiuni concomitent, așa că poți să alegi care din ele vrei să o treci: 

Sesiunile 24 martie-5 aprilie
1. Plantare de biserici (rom)
2. Planificarea Timpului (rom)
3. Evanghelizare și Ucenicie (rus)
4. Școala Duminicală – „Iona” și „Cum să studiem Biblia pentru copii”
5. Computere 1 (Evanghelizare și Ucenicie). 

Articolul precedentCursul de studiu biblic inductiv II Corinteni- anatomia unei inimi dedicate lui Dumnezeu
Articolul următorHomeschooling și în Moldova
Adrian Blajinschi
Sunt fericit să am o familie minunată, fiind căsătorit cu iubirea vieții mele - Violeta Blajinschi și ne bucurăm împreună de darul lui Dumnezeu pentru noi - fetița noastră Paola Blajinschi! Îmi place să Îi slujesc lui Dumnezeu prin tot ce sunt...  Prin tot ce pot face, sunt mereu la dispoziția Lui.  Am fost pierdut, plin de păcate, dar Dumnezeu m-a iertat atunci când într-o zi mi-am mărturisit în fața Lui viața mea păcătoasă și m-am pocăit de toate păcatele mele. De atunci sunt o persoană nouă! Nu mai trăiesc în păcat, ci trăiesc pentru Dumnezeu! Ce te încurcă să faci și tu acest lucru?! Nu ezita! Vino la Dumnezeu - El te așteaptă!