S-a sfârșit sesiunea „Doamne, dă-mi o inimă dedicată Ție”

M-am bucurat să particip la sesiunea „Doamne, dă-mi o inimă dedicată Ție” din cadrul Institutului Biblic Inductiv. Sesiunea a avut loc în perioada 2 -11 ianuarie 2014 la Sanatoriul „Bucuria”, Vadul lui Vodă. A fost un timp binecuvântat. Am studiat a 2-a epistolă a apostolului Pavel către corinteni. Am învățat multe lucruri foarte actuale pentru fiecare slujitor în Evanghelie. „Cum să găsești mângâierea lui Dumnezeu în încercare”, „Rezolvarea conflictelor”, „Găsirea destoiniciei în Hristos”, „Stând în fața scaunului de judecată a lui Hristos”, „Suferință și separarea care aduc sfințenie”, cât și alte subiecte mi-au cercetat inima și m-au îndemnat să vin cu rededicare în fața lui Dumnezeu, cerându-I să îmi dea din plin Duhul Său ca să trăiesc după voia Lui. 

Am început anul cu studiu biblic și cred că aceasta mă va ajuta mult în anul care îmi stă în față. Biblia, studiul Cuvântului lui Dumnezeu este prioritate pentru mine, pentru familia mea, iată de ce am hotărât să încep acest an cu studierea Sfintelor Scripturi. 

Vă îndemn să studiați această carte extraordinară. 

 

Un slujitor al lui Dumnezeu trebuie să cunoască Cuvântul lui Dumnezeu, trebuie să pună preț pe Studierea Sfintelor Scripturi, iată de ce îndemn liderii spirituali din Republica Moldova să ia parte la următoarea sesiune care se va desfășura în Chișinău. Vor fi 5 sesiuni concomitent, așa că poți să alegi care din ele vrei să o treci: 

Sesiunile 24 martie-5 aprilie
1. Plantare de biserici (rom)
2. Planificarea Timpului (rom)
3. Evanghelizare și Ucenicie (rus)
4. Școala Duminicală – „Iona” și „Cum să studiem Biblia pentru copii”
5. Computere 1 (Evanghelizare și Ucenicie).