“Respectarea drepturilor omului” sau cum dl.Ghimpu a făcut adunare cu medicii-oncologi, lăsînd sute de pacienţi să-i aştepte pe coridoare

În sfîrşit, mi-am făcut şi eu un blog, pe care să scriu tot ce gîndesc. De fapt, nu voi mai scrie chiar tot ce gîndesc, ca să nu mă pomenesc, într-o bună zi cu vre-o distincţie de stat sau cu monument.

Mai în glumă, mai în serios, chiar am vrut şi eu, ca toţi oamenii liberi, să mă pot da cu părerea atunci cînd se întîmplă ceva, sau nu se întîmplă nimic în această ţară.

Iată cel mai proaspăt caz… Luni dimineaţa, la ora 8.30, m-am dus la Policlinica Oncologică pentru a perfecta nişte acte de internare. Pe coridorul de la etajul 3 erau, cred că  nu mai puţin de 100 de pacienţi, care stăteau în rînd la cabinete.  La un moment dat, aud că la Spitalul Oncologic a venit, Maria-sa, preşedintele PL, Mihai Ghimpu, şi că organizează o şedinţă electorală cu medicii. Ce credeţi? La „comanda de sus”, supuşii doctori şi-au închis cabinetele şi au plecat la adunare, lăsînd bieţii pacienţi să-i aştepte.

Dacă cinstit, m-am supărat un pic pe dl.Ghimpu, deşi îl stimez mult ca om şi politician. Dar de data aceasta chiar m-am indignat de faptul că mi s-a încălcat dreptul din cauza că PARTIDUL trebuie să transmită un „mesaj important ” medicilor. M-am liniştit, însă, după ce mi-am „amintit” că trăiec  în Republica Moldova….