Dumnezeu răspunde la post şi rugăciune: legea anti-discriminare a fost retrasă din Parlament

Chiar azi, în timpul postului nostru negru, Dumnezeu a lucrat şi a început să răspundă la rugăciunea noastră pentru respingerea legii anti-discriminare pe criteriu de orientare sexuală. Astăzi legea anti-discriminare a fost retrasă din Parlament. Citiţi pe site-ul Alianţei pentru Salvarea Familiilor din Moldova mai multe detalii.

Mulţumim lui Dumnezeu pentru răspunsul la rugăciunile noastre şi încurajăm pe toţi creştinii să continuăm a ne ruga şi posti pentru respingerea deplină a acestui pericol.

Chiar dacă azi a fost retrasă această lege din Parlament, ne dăm bine seama că intenţiile promotorilor acestei legi rămân aceleaşi care au fost. Să ne rugăm ca să le dea Dumnezeu lumină pentru realizarea pericolului şi să se oprească din răul care sunt porniţi să-l facă. Acum privesc emisiunea Fabrika de la PublikaTV cu participarea ministrului justiţiei şi a altor 4 vorbitori şi am impresia că deja unii din ei au început acţiuni de propagandă homosexuală înainte ca să aibă o lege anti-discriminare.