Pune întrebări candidatului Valeriu Ghileţchi

La alegerile Parlamentare din 5 aprilie 2009 Valeriu Ghileţchi, episcopul Uniunii Bisericilor Creştine Evanghelice Baptiste din Moldova, va candida pe locul 11 pe lista Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM). D-ul Ghileţchi este gata să vină cu răspunsuri la întrebările pe care doresc să i le adreseze cititorii acestu portal. De aceea, vă invit să puneţi întrebările pe care le aveţi cu privire la candidarea d-lui pentru funcţia de deputat în parlamentul ţării.

În calitate de moderator al acestui portal, îmi rezervez dreptul de a monitoriza întrebările care vor fi puse şi, aşa cum am făcut totdeauna, nu voi admite să fie publicate comentarii care conţin atac la persoană.

Vă rog să plasaţi întrebările Dvs. în formă de comentarii la acest articol, apoi  întrebările vor fi preluate şi publicate în articole separate.

Invit de asemenea pe alţi candidaţi şi partide politice care respectă valorile creştine şi le promovează să participe la astfel de dezbateri on-line pe acest portal după acelaşi model.