Programul Institutului de Studii Biblice Inductive din Moldova pentru toamna 2009

Pentru că mulţi studenţi ai Institutului de Studii Biblice Inductive din Moldova vizitează acest portal, voi publica aici programul sesiunilor planificate pentru toamna aceasta.

Doctrinele Bibliei (21-31 august, Colibaşi)

La această sesiune studenţii vor studia cursul Legământul şi în baza lui doctrinele de bază ale creştinismului. Am planificat această sesiune gândindu-ne la studenţii care sunt acum încă în vacanţă şi vor putea să participe. Pentru infromaţii suplimentare contactaţi pe Alexandru Buzilă la telefoanele 069217199 sau 069217202.

Homiletica (2-15 septembrie, Chişinău)

Studenţii vor învăţa principii de alcătuire a unei predici şi Epistola lui Iacov, în baza căreia vor alcătui predicile lor. Sesiunea va avea loc în incinta Bisericii „Golgota” de pe strada Ialoveni 2. Pentru informaţii suplimentare contactaţi pe Alexei Tentiuc la telefonul 069899918.

Predicarea cu PowerPoint (14-26 septembrie 2009, Taraclia, în limba rusă)

Aceasta este sesiunea facultăţii de tehnologii informaţionale la care se va studia programul Microsoft Power Point şi cum poate fi folosit cât mai eficient în predicare şi predarea Bibliei. De asemenea va fi studiată Epistoa lui Iacov după metoda inductivă. Atenţionăm încă odată că sesiune va fi predată în limba rusă. Pentru informaţii suplimentare contactaţi pe Eduard Rudoi la telefonul 079156655.

Consiliere spirituală pe Internet (2-14 noiembrie 2009, Chişinău)

Studenţii vor învăţa limbajele HTML şi CSS şi cum să lucreze cu sistemul WordPress (blogging). De asemenea, vor studia cursul biblic inductiv „Căsătorie fără regrete”. Pentru informaţii suplimentare contactaţi pe Artur Boicu la telefonul 068160114.

Vă rog să transmiteţi aceste informaţii prietenilor Dvs.