Profesori din America te vor învăța engleza la tabăra EFNL (15 – 25 iulie 2015)

Dragă tabără EFNL,

aş vrea să mă prezint în câteva cuvinte pe mine și echipa care va veni la această tabără de engleză. Numele meu este Michael Maslov şi împreună cu soţia mea Aliona, suntem deja de 2 ani lideri de tineret din biserica noastră Living Stones Community.

Timp de 6 luni ne pregătim fizic, spiritual şi financiar să venim şi să petrecem timp împreună cu voi toţi. Acum, pentru că mai avem doar o singură lună suntem nerăbdători şi foarte entuziasmaţi să venim.

Anul trecut, una din fetele din tineretul nostru a fost la tabăra EFNL, iar anul acesta vom veni împreună cu un grup format din 7 persoane. Deci, dacă încă nu v-aţi decis să veniţi la tabără, luaţi acum acestă hotărâre! Noi vrem să ne întâlnim cu voi, vrem să comunicăm cu voi, vrem să ne împrietenim şi să vă cunoaştem mai bine. Aceasta este o tabără de engleză şi eu sunt sigur că engleza voastră se va îmbunătăţi considerabil.

Echipa noastră care vine seamănă tare mult cu voi, cei care ați finisat liceul şi care încă sunteți la gimnaziu, 14-18 ani. Avem multe în comun, chiar dacă trăim în părţi opuse ale pămîntului. Ce metodă bună de a cunoaşte noi oameni și, în acelaşi timp, să studiem Cuvântul lui Dumnezeu împreună şi să fim mai aproape de El!

Noi, tineretul de la biserica Living Stone Community, venim la tabăra EFNL. N-avem răbdare să vă întâlnim şi să petrecem timpul cu voi. Dumnezeu să vă binecuvânteze şi sperăm să vă vedem acolo.

English for a New Life Camp 2015 va avea loc în Moldova, în perioada 15-25 iulie, la Slobozia-Duşca.
Contactaţi-ne la tel: +37369966779. Înregistrare o puteţi face online la acest link