“Profesii” care atrag blestemul lui Dumnezeu

Cu tristețe în inimă am aflat că în Guvernul a clasificat în data de 2 iulie 2013 o listă cu specialități recunoscute de stat. Printre ele se află așa-zise specialități ca ghicitoria și astrologia, iar imediat după acestea se află și servicii ale doamnelor de companie sau, pe scurt și pe înțelesul tuturor, prostituția este recunoscută ca și o “profesie”. Nu pot înțelege cum un guvern al căror membri cel puțin de două ori pe an pleacă la biserică și sărbătoresc Nașterea și învierea Mântuitorului pe de o parte, dar pe de altă parte promovează așa-zise specialități care atrag mânia și blestemul lui Dumnezeu? Despre ce fel de moralitate, curățenie spirituală sau bunăstare putem vorbi când astfel de practici sunt ridicate la rang de profesie? Oare această înșelătorie pe care Guvernul, evident, dorind să se potrivească chipului acestui veac, o promovează nu distruge metodic societatea?

Prin urmare, practicile oculte, care, evident, sunt diferite, sunt condamnate de Sfânta Scriptură și Biserica ar trebui să urmeze învățătura biblică și să o promoveze în societate care pe la recensăminte se declară creștină. Dumnezeu numește aceste practici drept ”urâciuni” care atrag mari pedepse asupra națiunilor în mijlocul cărora se răspândesc, până acolo că popoarele sunt izognite din teritoriul său. Și dacă facem un exercițiu de memorie, vom vedea că țara noastră pe zi ce trece devine tot mai pustie, pentru că, conform datelor statistice, de pe harta țării noastre în fiecare an dispar câte 5 sate. Oare aceasta nu este o consecinţă a faptului că legalizăm practici diavolești, care ne distrug națiunea?

Dumnezeu a lăsat o lege care spune:

“Dar dacă un om sau o femeie cheamă duhul unui mort sau se îndeletniceşte cu ghicirea să fie pedepsiţi cu moartea; să-i ucideţi cu pietre: sângele lor să cadă asupra lor.” (Levitic 20:26-27).

Prin aceasă lege Dumnezeu vrea să ne atenționeze cât de grav este acest păcat, pe care noi atât de frumos îl menajăm, îi dăm o formă legală, pentru că vor aduce bani din prestarea serviciilor la stat.

Să nu credeți că doar cei care practică aceste urâciuni se fac vinovați de acest păcat. Tot mai des aud cum oameni apelează la astfel de servicii în disperarea lor, pentru a afla răspuns la multe din frământările lor. Acest lucru la fel este condamnat de Dumnezeu care spune: ,,Dacă cineva se duce la cei ce cheamă pe morţi şi la ghicitori, ca să curvească după ei, Îmi voi întoarce faţa împotriva omului aceluia şi-l voi nimici din mijlocul poporului lui,, (Levitic 20:6). Nu cred că cineva dorește ca aceste lucruri să i se intâmple, iar dacă ai practicat aceste lucruri, să nu te aștepți ca în viață să îți meargă bine și să nu dăm vina pe Dumnezeu pentru tragediile care se vor abate peste noi ca și națiune, pentru că singuri ne merităm soarta dacă vom continua să sălășluim în astfel de urâciuni, în loc să le condamnăm public și să ne debarasăm de ele pentru totdeauna…

Sper că actuala guvernare va da dovadă de multă înțelepciune și va promova specialități care aduc bine țării și vor contribui ca binecuvântarea lui Dumnezeu să vină peste țara noastră, una de care avem atâta nevoie. Dar pentru aceasta mi-aș dori ca ei să ia aminte și la învățătura Bibliei, care atât de clar ne spune ce trebuie să facem ca să fim o națiune de succes.