61 din 71 de participanți au ales puritatea până la căsătorie

Acestea sunt alte rezultate frumoase care au bucurat echipa proiectului ”Dragostea Adevărată Așteaptă”. Cu o recunoștință deosebită am fost apreciați pentru predarea lecției despre virginitate.

Cu ocazia acestei vizite, directoarea școlii ne-a spus cu durere despre o altă problemă cu care se confruntă familiile în zilele noastre – confuzia părinților când merge vorba despre disciplinare. Aceștia au pierdut orice control asupra copiilor pentru că au fost speriați de interdicțiile de aplicare a violenței. Interdicția violenței fără explicarea diferenței între violență și disciplinare a cauzat această confuzie. Astfel, părinții disperați afirmă că nu mai pot face nimic pentru a îndrepta comportamentul lor, fiindcă copilul toată ziua stă la computer și nu vrea să asculte de nimeni. Când au fost chemați părinții la școală, copilul nu s-a stingherit să strige la ei și să-i întrebe cu mânie de ce nu este la serviciu.

Fiindcă astfel de probleme sunt frecvente în familii, directoarea a rugat Asociația ”Pentru Familie” să vină și cu astfel de lecții pentru părinți și profesori. Dumnezeu să ajute pe viitor desfășurarea altor proiecte ca să ajutăm la rezolvarea altor probleme care atacă familiile de azi.