Învingătorii concursului Istoria unei biserici din Moldova

Aşa cum am anunţat la lansarea concursului „Istoria unei biserici din Moldova”, autorului celei mai bune din primele 5 lucrări i se vor acoperi integral cheltuielile pentru participarea la sesiunea Creşterea Bisericii care se va desfăşura în perioada 4-13 iulie 2009 în apropierea oraşului Căuşeni.

M-am bucurat să văd dorinţa mai multor români din diferite regiuni să participe la acest concurs scriind despre istoria bisericilor lor şi am acceptat cererea. Lucrările au fost primite în ordinea următoare:

  1. Adrian Blajinschi  – Istoria Bisericii Penticostale ”Maranata” din Străşeni
  2. Roxana Petraru – Istoria Bisericii Ortodoxe Barnovschi din Iaşi, România
  3. Mates Ionela – Istoria Bisericii Ortodoxe din Ineu, jud. Arad, România
  4. Sergiu Burlacu – Istoria Bisericii din s.Sofia, rn. Drochia
  5. Rutcovschi Sergiu – Istoria Bisericii Baptiste din Căpriana, r-n Străşeni

Am primit un număr şi mai mare de lucrări bune, dar la verificare am stabilită ca au fost copiate din Internet şi au fost excluse din concurs.

Două din cele cinci lucrări acceptate au fost plasate pe blogurile personale ale autorilor şi vrem să încurajăm pe toţi autorii să-şi deschidă blog personal ca să le ofere cititorilor posibilitatea să le citească lucrările, iar pe cititori îi invit să citească ce a fost publicat pe bloguri.

Deci, cine sunt învingătorii?

Pe primul loc s-au plasat trei persoane, care au luat acelaşi număr de puncte. Acestea sunt Adrian Blajinchi, Mates Ionela şi Sergiu Rutcovschi. Acestor învingători le va fi acoperită integral plata pentru participare la sesiunea Cresterea Bisericii. Pentru că sesiunea începe mâine, 4 iulie, îmi dau seama că Ionela Mates nu va reuşi să oformeze atât de repede actele ca să ia viza. De aceea, îi oferim posibilitatea în schimb să participe la Tabăra de Studierea Intensivă a Limbii Engleze care va începe la 14 iulie.

Sergiu Burlacu primeşte o scutire de 70% din preţul de participare la sesiunea Creşterea Bisericii, iar Roxana Petraru o scutire de 70% din preţul de participare la Tabăra de Studiere Intensivă a Limbii Engleze.

Vă amintesc că autorului celei mai bune din următoarele 5 lucrări i se va acoperi integral preţul de participare la Tabăra de Studierea Intensivă a Limbii Engleze.

Concursul se va desfăşura până la data de 27 august şi biruitorii vor primi în calitate de cadou Biblia Internaţională de Studiu Biblic Inductiv, aparat de fotografiat Canon şi stick de memorie flash 8GB.

Citeşte condiţiile şi grăbeşte-te să participi.