Prima zi în nordul Moldovei.

Studenți de la Școala Internațională de Misiune prin Sport și Mass-Media au plecat din nou într-o misiune specială. De această dată sarcina noastră este să organizăm o tabără de zi pentru copii timp de 1 săptămână, la care să le predăm cursul biblic „Iona-sens interzis”.

Destinația grupului nostru este satul Coteala, raionul Briceni. Am pornit la drum sîmbăta seara, și am înoptat în casa fratelui Vlad Lecari. Duminica dimineața am plecat la biserica din satul Coteala unde fratele Vlad este misionar iar după amiază am mers cu toții la biserica „Izvorul Vieții” din satul Trebisauți. Am avut posibilitatea să împărtășim cu bisericile viziitate scopul călătoriei noastre, fiecare dintre noi având câte o mărturie scurtă.

Prânzul l-am luat la un misionar acasă, după care am plecat să slujim la o altă biserică. Seara, împreună cu Vlad și soția lui Diana, am studiat o lecție din cursul „Cum să zidești o familie trainică”, după care am alcătuit paogramul de lucru al taberei de zi, care ne stă în față.