Premiile Grammy – desfrâu curat

Am citit o știre despre decernarea Premiilor Grammy din acest an.

Știu că trăim într-o societate plină de lucruri murdare care atât de mult afectează mintea și viața noastră. Legăturile satanice care sunt în Hollywood-ul american a reușit să mă înfricoșeze. Acel moment când Katy Perry a ieșit în rol de vrăjitoare arsă pe rug și cu demoni în jurul ei, chiar mi-a arătat că lumea noastră nu vede aceasta ca un lucru rău, ci, dimpotrivă, pot să iasă pe scenă și să promoveze acest ritual satanic. De asemenea, un alt lucru care mi s-a memorat a fost piesa lui Macklemore ”Same Love”, care, direct spus, promovează căsătoriile de același sex. Din curiozitate am vrut să văd clipul acestei piese, după un minut a reușit să mă dezguste. Evident că scopul acestui video a fost suportul căsătoriilor homosexuale, dar prea departe  a ajuns toată murdăria aceasta.

Mă gândesc că nu numai noi privim toate acestea, dar și generația din urma noastră, care foarte repede implimentează lucrurile rele și murdare în mintea lor. Ce generație vine în urma noastră? Cineva spunea că copiii sunt viitorul societății. Dar, pentru a avea o societate cu valori morale noi trebuie să lucrăm la creșterea unei generații, care ar putea aduce schimbare în societate. 

Căutați să aduceți valori morale noii generații și să nu le umpleți capul cu toate prostiile promovate de o societate suprasăturată de murdărie și stricăciune. Lucrați la creșterea unei societăți sănătoase!