Pregătirea profesorilor creștini de limbă engleză la Surduc, România (2 – 13 Octombrie 2017)

Din 2 până în 13 octombrie curent la Centrul de Studii Biblice de la Surduc, România va avea loc continuarea pregătirii profesorilor de limbă engleză la sesiunea a 3-a pentru manualul I și pentru manualul II. Manualul I EFNL este pentru începători și manualul II EFNL pentru avansați.

Pregătirea profesorilor creștini de limbă engleză - România

Pregătirea profesorilor creștini este oferită de facultatea de limbă engleză din cadrul Institutului de Studiu Biblic Inductiv și are loc în decursul unui an pentru un manual, în 3 sesiuni a câte 10 zile fiecare. Studenții, profesorii care parcurg cu succes toate 3 sesiuni pentru un manual absolvesc nivelul și pot urma următorul nivel.

Predarea limbii engleze oferă posibilități unice pentru răspândirea mesajului Evangheliei și pentru facerea de ucenici ai Domnului Isus Hristos. Cu acest scop în cadrul misiunii Precept Ministries Eurasia, începând cu anul 2000 a fost lansat proiectul English for a New Life. Pentru dezvoltarea lucrării de evanghelizare și ucenicie prin lecții de limbă engleză în mai multe țări, a fost lansată această facultate de engleză în cadrul Institutului de Studiu Biblic Inductiv. Urmăriți în această emisiune mai multe detalii despre facultate:

În iarnă, 5 – 16 februarie 2018, tot la Surduc începe pregătirea profesorilor de engleză pentru manualul de engleză pentru copii recent elaborat, ENGLISH FOR A NEW LIFE for KIDS. În această perioadă va fi predată sesiunea I. Sesiunea II va urma în luna iulie și sesiunea III în octombrie 2018. Pe lângă manualul „EFNL for Kids” vor fi predate și manualele de studiu biblic inductiv pentru copii în limba engleză: „Joseph -God’s super hero” la sesiunea I, „Lord, teach me to pray for kids” la sesiunea II și „How to study your Bible for kids” la sesiunea a III-a.

Pot deveni studenți la această facultate creștinii născuți din nou, care s-au botezat, sunt membri activi în biserica locală, au mai mult de 18 ani, cunosc limba engleză și doresc să folosească această oportunitate pentru lărgirea Împărăției lui Dumnezeu.

Pentru admitere este necesar să trimiteți la adresa contact@eurasiaprecept.org mărturia personală și recomandarea pastorului bisericii din care faceți parte. Apoi, candidații vor susține un test de cunoaștere a limbii engleze. Pentru orice întrebări contactați misiunea la aceeași adresă de email sau la numărul de telefon: +(373) 69966779.