Practica bate teoria

Ziua de 10 iulie a fost plină de evenimente pentru studenții de la Școala de Misiune prin Taekwon-Do. După nenumărate antrenamente intersive, studenții au susținut primul lor examen din acest an. Examenul  a fost o etapă grea pentru ei, dar și o experiență unică în viața lor de sportivi, pe care au depășit-o cu succes.

După finisarea examenului, pe studenții îi aștepta o altă provocare, au plecat în satul Ivancea, raionul Orhei pentru o demonstrație la o tabăra sportivă ”Kids Games” , condusă de slujitorul bisericii ”Betania” , Victor Sorocean. Scopul acestei tabere este să pregătească copii din punct de vedere sportiv, și nu în ultimul rînd să le vorbească copiilor despre Isus Hristos.

Studenții de la Școala de Misiune, le-au prezentat au spectacol de zile mari , unde au spart placi de lemn și baloane pline nu făină. Tull-urile și luptele de autoapărare au furat atenția copiilor pe un timp îndelungat, motivîndu-i să urmeze și ei cursurile de Taekwon-Do oferite de clubul ”STOLAS LEUKAS”.

Sportivii au spus mărturii cum au început să practice arta Taekwon-do-ului și despre activitatea lor in cadrul clubului. La sfirșitul demonstrației Alexei Tentiuc a avut un cuvînt pentru copii aflați acolo și împreună cu toți s-au rugat la încheiere.