POST NEGRU în legătură cu legislația antidiscriminare (23 mai 2012)

În ultima lună situația din țară devine tot mai tensionată în legătură cu legislația antidiscriminare asupra căreia Guvernul insistă  mult ca să fie votată grabnic, motivând că este condiție obligatorie pentru obținerea regimului liberalizat de vize. Societatea devine tot mai divizată. Cu toate că în legislația țării există peste 75 de acte care reglementează egalitatea în drepturi a tuturor cetățenilor, partea pro-homosexuală insistă mult asupra adoptarea acestei legi despre care credem că va aduce cu sine mult dispreț, batjocură, hărțuire și desfrâu. În calitate de cetățeni suntem adânc dezamăgiți de politicienii lipsiți de integritate care în campania electorală au promis că nu vor adopta legea aceasta și nici alte legi care să submineze instituția familiei, biserica și libertatățile de bază cum sunt cea a  exprimării. În acest context greu duhovnicesc și politic din țară invit pe toți cititorii acestui portal să strigăm la Dumnezeu, venind cu post negru (fără să mâncăm și să bem) împreună în data de 23 mai, miercuri. Să aducem aceste cereri înaintea lui Dumnezeu:

  • Să nu îngăduie adoptarea acestei legi atât timp cât conține sintagma “orientare sexuală”.
  • Să le ridice piedici celor care insistă să facă acest mare rău națiunii și să le zădărnicească planurile și eforturile.
  • Să ridice oameni integri înțelepți și plini de îndrăzneală sfântă care să prezinte pericolul acestei legi și toate efectele distructive de termen lung pe care le va avea asupra națiunii noastre și ca acești oameni să nu îngăduie adoptarea ei în formula actuală.
  • Să le dea Dumnezeu pocăință adevărată homosexualilor, lesbienelor și tuturor celor care îi susțin și îi încurajează în patima lor și astfel să capete iertare și naștere din nou pentru mântuirea sufletelor.
  • Să ridice Dumnezeu la conducerea acestei țări oameni integri, cu frică de Dumnezeu și care vor urmări cu adevărat binele poporului.

Invit pe toți cititorii care au credință în Dumnezeu, indiferent de confesiunea din care fac parte, să ne unim eforturile în această luptă duhovnicească care se dă acum. Când ucenicii au stat în fața unei probleme ce nu putea fi rezolvată prin rugăciune doar, Domnul Isus le-a spus că era nevoie să aplice și postul. Aceasta este arma duhovnicească cea mai puternică care le aduce biruință creștinilor. Scriptura ne prezintă multiple exemple ale oamenilor din poporul sfânt care au realizat mari victorii spirituale prin post. Dumnezeu este același ieri, azi și în veci și El va lucra în același fel dacă ne vom smeri înaintea Lui, ne vom ruga și vom posti ca cei din vechime. Spuneți preoților și pastorilor dumneavoastră despre acest post și îndemnați-i să implice pe toți creștinii din bisericile pe care le păstoresc. Transmiteți aceast anunț și invitați să se alipească acestui post toți prietenii, inclusiv pe cei care îi aveți în rețelile de socializare (Facebook, Twitter, Odnoklassniki, vKontakte, etc.) Folosiți spațiul rezervat mai jos pentru comentarii și lăsați un semn că ați citit acest anunț și că veți lua parte la acest Post Negru. Așa să ne ajute Dumnezeu.