Nevoi de rugăciune pentru POSTUL NEGRU din 20 octombrie 2010

Continuând să ne rugăm şi să postim  cu post negru în fiecare miercuri pentru binele ţării în urma alegerilor din 28 noiembrie, vin să  vă prezint următoarele nevoi de rugăciune pe care să le înălţăm înaintea lui Dumnezeu când vom posti cu postul negru miercurea care vine:

  • Să lucreze Dumnezeu pace şi bunăvoinţă în inimile tuturor candidaţilor din această campanie electorală ca să se trateze cu respect reciproc şi să nu-şi asume merite care nu le aparţin sau să facă promisiuni ireale cu scopul de manipulare a electoratului.
  • Să le dea Dumnezeu tuturor cetăţenilor discernământ când îşi vor da votul şi să aleagă pe candidaţii care vor urmări binele ţării şi libertatea fiecărui cetăţean.
  • Să ne rugăm pentru cei 16 moldoveni care mai mult de o lună în urmă au fost arestaţi în Egipt după ce într-o încăierare au omorât pe un beduin dintre cei care i-au înşelat când aceştia au făcut tentative să violeze femeile moldovence. La început s-a scris la noutăţi, dar acum nimeni nu mai scrie nimic despre ei şi nu ştim care este soarta acestor oameni. Să ne rugăm pentru întoarcerea lor deplină la Dumnezeu şi pentru intervenţia Guvernului nostru în apărarea şi eliberarea lor.
  • Să ne rugăm pentru predarea Religiei în şcoli şi mai ales, ca să fie predate Sfintele Scripturi şi nu tradiţii sau alte învăţături omeneşti care nu pot aduce nici mântuirea şi nici o trăire frumoasă cu Dumnezeu pe acest pământ. Să ne rugăm pentru profesorii de Religie ca să fie înţelepţi şi să le preda Cuvântul lui Dumnezeu într-un mod interesant şi captivant pentru elevi, iar elevii să aibă inimile deschise şi să dorească să aplice Biblia în viaţa proprie.

Aşa să ne ajute Dumnezeu.