Portalul „Moldova Creştină” a împlinit 2 ani

Fiind prins cu multă lucrare, azi, când eram la Aeroport plecând într-o misiune, am primit un sunet telefonic de la fiica noastră Tika care m-a felicitat cu ziua de naştere a portalului Moldova Creștină M-am bucurat mult având în vedere investiţia zilnică pe care am făcut-o pentru a duce oamenilor mesajul Evangheliei pe această cale.

Acum mă aflu în Aeroportul din Moscova şi nu am la dispiziţie mult timp pentru a scrie despre realizările, beneficiile, avantejele acestei slujiri. Dar, totuşi vreau să scriu ceva. În această perioadă Dumnezeu m-a ajutat să scriu 1257 de articole şi 8 pagini care au provocat cititorii să contribuie cu 3751 de comentarii împreună cu răspunsurile mele.

Vreau să-i mulţumesc mult lui Dumnezeu care m-a ajutat să pot face această lucrare pe care o găsesc deosebit de importantă în această vreme a tehnologiilor.

Mulţumesc învăţătorilor mei Mia şi Costel Oglice care m-au învăţat şi mă învaţă Cuvântul lui Dumnezeu şi fără învăţătura cărora nici odată nu aşi fi putut să slujesc oamenilor aşa cum o fac.

Mulţumesc soţiei mele scumpe Năstica care mă ajută şi în această lucrare tot aşa cum o face în toate celelalte. Sfaturile ei sunt deosebit de preţioase şi profunde.

Mulţumesc tuturor cititorilor fideli ai portalului care au contribuit la promovarea lui şi care, prin întrebările pe care le-au pus, au contribuit la conţinutul.

Mulţumesc lui Felicia Djugostran pentru traducerea articolelor în limba Engleză. Ieri m-am bucurat să oficiez cununia lui Felicia şi Ionel Rotaru ş să ne bucurăm cu toţi prietenii la nunta lor.

Mulţumesc lui Natalia Moisei care a tradus articolele în limba rusă.

Ştiu că mulţi din voi aţi dori să mă felicitaţi sau poate chiar să-mi faceţi şi un cadou. Hai să vă spun ce cadou o să mă bucure cel mai mult. Vreau tare să tipăresc un panou publicitar cu un text scurt din Sfintele Scripturi care să fie plasat în 40 de troleibuse din oraşul Chişinău, şi cu prilejula cesta va fi plasată pe acea inscripţie şi adresa portalului. Astfel, mulţi oameni vor afla despre Domnul Isus Hristos şi vor accesa portalul ca să afle răspunsurile lui Dumnezeu pentru situaţiile din viaţa lor, dar cel mai mult ca să afle Calea Mântuirii.

De mult timp s-au adunat ceva bani, dar îmi mai lipsesc încă 4000 lei ca să putem plasa această publicitate. Dacă doriţi să-mi faceţi acest cadou, puteţi face donaţia prin sistemul PayPal accesând butonul care se află în partea de jos, sub conţinutul acestui articol, sau în colţul din dreapta-sus al paginii.

Dumnezeu să vă binecuvinteze!