Portalul Moldova Creștină a împlinit azi 5 ani!

Cu 5 ani în urmă Vasile Filat, administratorul portalului http://www.moldovacrestina.net, a publicat primul articol pe acest site. De atunci, zi de zi au apărut articole prin care au fost sfătuiți, încurajați, învățați și consiliați mulți cititori.

Sunt multe oportunități pe care le oferă acest site:

  • Răspunsuri din Biblie pentru viață
  • Articole în 5 limbi
  • Comentarii
  • Mărturisirea păcatelor
  • Chat online
  • Adresarea întrebărilor
  • Abonare

Fiecare cititor a beneficiat în mod aparte de conținutul acestui portal, potrivit cu nevoia pe care o are. Personal, doresc să mulțumesc pentru toate articolele care au explicat Sfânta Scriptură și prin care adevărul biblic a fost împărțit drept.

Iată cum au beneficiat și alți cititori:

„ … Vă anunț cu bucurie în suflet că am o fetiță superbă și că Dumnezeu l-a ajutat pe soțul meu să accepte copilul când aveam vreo 3 luni de sarcină. Este viața noastră și noi ne înțelegem de minune. Iar el o iubește nespus pe Yasminuta noastră! Vă mulțumesc foarte mult pentru sfaturi și pentru ca ați răspuns la durerea mea. Mulțumesc și lui Dumnezeu că mi-a dat puterea să trec peste naștere.”

„Am început să citesc Biblia și diferite site-uri, printre care și acesta, unde am văzut cum să lupți împotriva acestor păcate. M-am rugat Domnului Isus să mă elibereze din legăturile acestea și să lase SÂNGELE SĂU CEL SFANT PESTE MINE să fiu iertat și vindecat. După câtva timp, Domnul m-a eliberat fără să îmi dau seama. M-am trezit o persoană nouă și de atunci nu am mai căzut niciodată în păcatul masturbării sau pornografiei. SLAVĂ LUI DUMNEZEU!  DOMNUL SĂ TE BINECUVINTEZE PENTRU SITE-UL ACESTA, CACI MI-A FOST DE MARE AJUTOR!

Cu siguranță mărturiile sunt mult, mult mai multe! Mulțumim învățătorului nostru Vasile Filat! Felicitări!