Echipa Moldovei a plecat la Campionatul Euro-Asiatic de Taekwon-Do de pe insula Cipru

Împreună cu echipa de Taekwon-Do, am plecat azi la Campionatul Euro-Asiatic  de Taekwon-Do care se va desfăşura pe insula Cipru.

Plecarea la Campionatul de Taekwon-Do la Cipru

De la Moldova am plecat cu următorii cinci sportivi: Ghenadie Bitco, Sandu Aprodu, Maria Sofianu, Ghenadie Curbet şi Tudor Rotaru. La Istanbul ne-am întâlnit cu Alexei Tentiuc care venea din Nepal unde a predat un curs la Institutul Biblic din acea ţară şi care a mers mai departe cu noi la Cipru ca să participe la acest campionat. Rugaţi-vă împreună cu noi pentru succesul participării noastre la campionat şi ca să fim  şi să depunem o frumoasă mărturie creştină pentru toţi participanţii şi pentru organizatori. La campionatul din luna iulie 2010 în oraşul Almata, Kazahstan, Dumnezeu ne-a binecuvântat cu o mare victorie şi fiind cu o echipă de 8 sportivi ne-am întors acasă cu 31 de medalii.

Ajunşi la Istanbul am făcut o lecţie din cursul “Vrei să fii ucenicul lui Isus? Trebuie să plăteşti preţul! de Kay Arthur şi Tom & Jane Hart. Este un curs deosebit de interesant şi motivator.

Plecarea la Campionatul de Taekwon-Do la Cipru

Şi pentru că mâine este iarăşi miercuri să postim din nou pentru viitorul ţării noastre să ne rugăm la Dumnezeu ca să ne binecuvânteze după alegerile din 28 noiembrie cu o guvernare înţeleaptă care să respecte libertăţile fiecărui om şi să putem avea un trai liniştit.