Este păcat să ţii picior peste picior în Biserică?

Întrebarea la care voi răspunde în acest articol este cu privire la poziția picior peste picior atunci când te afli în biserică:

Este păcat sa ţii picior peste picior in Biserica? Va întreb pentru ca mi s-a făcut observație când ţineam picior peste picior in biserica. Mi s-a spus ca așa a stat Pilat la judecata Domnului Isus şi de aceea este păcat sa ţii picior peste picior

Pe site-ul Bisericii Ortodoxe Române din Calgary, Canada scrie:

In unele biserici ortodoxe, statul “picior peste picior” este considerat nerespectuos.

Nu scrie în Biblie că Pilat ar fi ţinut picior peste picior în timpul judecăţii a

supra lui Isus Hristos sau că este păcat să ţii picior peste picior în Biserică.

Mi-a mai spus o persoană că în timpul slujbei divine, când ţinea “picior peste picior” s-a apropiat cineva şi i-au spus că în felul acesta îl leagănă pe Satana. Iar nu este adevărat şi este lipsit de orice temei biblic.

În acelaşi timp, Biblia spune:

Păzeşte-ţi piciorul când intri în Casa lui Dumnezeu şi apropie-te mai bine să asculţi decât să aduci jertfa nebunilor; căci ei nu ştiu că fac rău cu aceasta. Nu te grăbi să deschizi gura, şi să nu-ţi rostească inima cuvinte pripite înaintea lui Dumnezeu; căci Dumnezeu este în cer, şi tu, pe pământ, de aceea să nu spui vorbe multe. Căci, dacă visele se nasc din mulţimea grijilor, prostia nebunului se cunoaşte din mulţimea cuvintelor. (Eclesiastul 5:1-3)

Să venim cu reverenţă înaintea lui Dumnezeu şi să nu inventăm legi care trec peste ce este scris în Sfintele Scripturi.