Orientarea sexuală este o minciună

Este orientarea sexuală înnăscută sau este o minciună?

Se aude foarte mult în zilele noastre despre dreptul omului şi sunt de accord. Potrivit Cuvântului lui Dumnezeu fiecare om are dreptul la viaţa dar aceasta nu înseamnă ca o poate trăi viaţa cum îi vine. Dumnezeu, Acela care dă viaţa are şi dreptul să ne spună cum să traim viața care am primit-o de la El. Majoritatea timpului cei ce promovează dreptul omului vor să zică ca omul poate alege cum vrea el să-şi trăiască şi cine-i poate spune lui cum să trăiască (nu uita ca omul nu şi-a dat singur viaţa ci a primit-o de la Dumnezeu). Cei ce promovează agenda homosexualilor (adică drepturi gay-lor) s-au lipit de cei ce promovează dreptul omului şi au început să proclame ca drepturi civile ale homosexualilor sunt încălcate. În articolul acesta vreau să arat cum a evoluat această mişcare.

La începutul mişcării gay homosexualitatea era considerată ca o boală mentală dar în zilele noastre se spune ca este o orientare adică un homosexual se naşte aşa şi nu are de ales . Ştiinta nu dovedeşte ca homosexuali se nasc aşa ci învers ştiinţa arată că homosexualitatea nu este uniforma adică că toţi sunt la fel şi se simt la fel. De fapt arată că se schimbă înclinarea spre homosexualitate, spre heterosexualitate şi iaraşi spre homosexualitate în timpul vieţii şi mult depinde de situaţia vieţii, şi culturală şi demografică. Se înclude în listă viaţa socială (adica cine-i sunt prieteni), educaţia, experienţele sexuale, abuzul sexual în copilarie, şi ideile culturale. Întrebarea este, daca este dovedit ca homosexualii nu se nasc aşa deci de ce este promovat ca o orietare în zilele noastre când nu este adevărat?

Sunt multe motive dar vreau să vorbesc de două care sunt bine legate. Unul fiind reportul lui Alfred Kinsey. În reportul lui, Kinsey a vrut să dovedească ca homosexualitate este ceva normal pentru ca el era un homosexual. Deci de la început el nu avea motive curate şi totul ceea ce a făcut era destinat să promoveze agenda lui. Asociaţia Americana a Statisticei a declarat ca reportul lui Kinsey nu era adevărat în anul 1957, Judd Marmor(psihiatru) împreuna cu Evelyn Hooker(psiholog) de la universitate UCLA (în statul California, orasul Los Angeles) au lansat o compunere ştiintifică falsă care arătă ca nu este deosebire între omul heterosexual şi omul homosexual, bazată mult de reportul fals al lui Kinsey. Au vrut să dovedească ca problemele homosexualilor în viaţă sunt din cauză ca sunt discriminaţi pentru orientarea lor sexuala. Deci ei aveau o agenda, au folosit materiale false şi au produs materiale false dar ideile lor sunt folosite în zilele noastre să promoveze mişcarea homosexualilor. Se vede ca totul este bazat de minciuna.

Homosexuali iubesc să spună ca APA (American Psychiatric Association) este de partea lor pentru ca în ani 70 au decis ca homosexualitate nu este o boală. Să vedem de ce APA a decis asta. În ani 70 acelaşi Judd Marmor era foarte aproape de vice-presidinte al APA şi avea mulţi cunoscuţi (prieteni) în APA. Marmor în acelaşi timp avea mulţi prieteni activişti pentru mişcarea homosexualilor. El le-a dat voie să participe la şedinţele APA ca să protesteze. Din cauză aceasta APA a decis să excludă homosexualitatea din lista bolilor mentale. Se mai vede şmecheria lui Judd Marmor. Acţiunile lui sunt bazate pe agenda lui falsă şi şmecheră. În cele din urmă homosexualitatea a început să fie promovată ca drept civil al omului. Ideea de dreptul civil al omului are bază în lucrarea lui Judd Marmor, o lucrare falsă cu motive necurate.

Acuma orientare sexuală este promovată ca lege cu toate că nu este adevărată. Când problema este cercetată se găsesc multe contradicţii dar deja orientare sexuală şi înţelesul ei a intrat în societate şi este acceptată chiar daca este bazată de lucrurule false. Oare de ce? Hitler a spus că dacă promovăm o minciune mult și tare oamenii vor începe să o creadă şi nu contează cât de ignorantă sună minciuna, oameni o vor crede. Vrem o societate care a vrut-o şi Hitler? Nu aş crede asta dar se pare ca mergem spre asta în America şi va fi aşa oriunde homosexualitate este promovată.

În final, să nu fim înşelaţi de minciunea homosexualilor prin care vor să ne lege ca să ne facă robii lor. Să nu rămânăm indiferinţi de planuri lor rele. Cuvântul lui Dumnezeu ne spune ca daca nu facem partea noastra, stând împotriva răului, vestind Evanghelia vom avea de plătit şi vor fi consecinţele grave. Ce vei face tu? Vei fi biruit sau vei sta împotiva răului vestind Evanghelia. Alegerea este a ta.