Organizația homosexualilor Gender Doc-M continuă politică de minciună și calomnie

În cadrul unei conferințe de presă, organizația care apără și promovează pe scară largă homosexualitatea în Republica Moldova a adus învinuiri nefondate și lipsite de orice bun simț,  precum că Asociația Obștească Pentru Familie, în anul 2008 le-ar fi asaltat autocarul cu gay și lesbiene. Această învinuire este o minciună pentru că la acea vreme Asociația despre care ei spun nici nu exista, iar autocarul plin de gay și lesbiene a fost asaltat de veteranii războiului din Afganistan și de reprezentanții unei mișcări ortodoxe. Nu este greu să intuiești că Gender Doc lovește prin asemenea minciuni în conducerea Asociației Pentru Familei, care duce o politică de prevenire a societății față de pericolul homosexualității în Republica Moldova. Totodată, conducerea asociației și membrii ei protestează întotdeauna pașnic și în parametrii legii, ceea ce nu putem spune despre homosexuali și lesbiene, care nu o dată au sfidat bunul simț și legile morale ale unei societăți. Iar cazul când mai mulți homosexuali și lesbiene s-au adunat în fața monumentului lui Ștefan cel Mare și s-au sărutat demonstrativ este o sfidare a moralității publice.

O altă minciună grosolană pe care o tot promovează această organizație este că, după spusele lor, în Republica Moldova ar fi 90 de mii de homosexuali. Această cifră nu are nici o dovadă statistică. Și nici nu va avea, atâta timp cât numărătoarea este făcută de chiar Gender Doc-M. Dacă ar fi fost așa, de ce doar un număr limitat de homosexuali și adepți ai lor protestează de fiecare dată? Pentru că ei sunt puțini și le place să mintă cu cifre.

O altă minciună a celor de la Gender Doc este că în Moldova în fiecare familie este cineva gay. Am foarte multe rude din partea ambelor părinți și nu cunosc pe nimeni că ar fi homosexual, pentru că toți au familii, copii și duc un mod sănătos de viață.

Încă o dată vedem cum organizația homosexualilor nu se mai oprește din a fabrica minciuni și calomnii la adresa tuturor care nu le împărtășește modul lor de viață. Dar, trebuie să spunem lucrurilor pe nume. Homosexualitatea este, potrivit Sfintelor Scripturi, un mare păcat, iar cei care sunt implicați în această imoralitate vor suporta consecințe. Totuși, odată lăsat, acest păcat aduce eliberare celor ce îl practică.