Ordinarea slujitorilor bisericii ”Living Stones Community Church” din Cleveland, Tennessee

Cu multă bucurie am participat la sărbătoarea ordinării slujitorilor din biserica ”Living Stones Community Church” din or. Cleveland, Tennessee. Fratele Tim Maslov a fost ordinat ca și pastor, iar frații Mihail Maslov și Dumitru Luțenko ca și diaconi ai bisericii. 

Frații Tim și Mihail Maslov se implică cu multă dragoste deja de mai mulți ani în lucrarea de evanghelizare și misiune în Moldova prin taberele de vară de engleză English For a New Life. Ei au contribuit mult și la dezvoltarea lucrării prin sport și a televiziunii Moldova Creștină TV.

Fratele Tim Maslov este student în cadrul Institutului de Studiu Biblic Inductiv din Moldova deja de 2 ani și este un exemplu frumos de dedicare în studierea și trăirea Cuvântului lui Dumnezeu.

Invităm pe toți doritorii să devină studenți ai Institutului de Studiu Biblic Inductiv să se înscrie la una din cele 2 sesiuni ce vor fi predate în perioada 7-19 septembrie 2015: „Planificarea timpului” și „Consiliere spirituală”. Pentru detalii și înscriere: info@precept.md, 069966779.