Oportunități pentru a petrece cu folos timpul tău

Ești elev și nu știi cum să-ți petreci timpul liber cu folos? Te invit să citești articolul acesta pentru a face cunoștință cu oportunități, care te vor ajuta să folosești înțelept timpul pe care îl ai la dispoziție.

1. English for New Life(EFNL)

Nu știi engleza? Atunci aici este locul tău. Vino și învață engleza într-un timp scurt cu cei mai buni profesori din Moldova.

EFNL organizează săptămînal cursuri de limbă engleză pentru diferite nivele, iar la finele fiecărui an este planificat un concurs care îți oferă reducere considerabilă la tabăra de vară EFNL 2015.

2. Clubul de Taekwon-Do „Stolas Leukas”

Sportul este viață. Toți o știu, dar puțini îl practică. La antrenamentele de Taekwon-Do poți fi antrenat ca să devii campion.

Instructorii sunt campioni europeni, euro-asiatici și mondiali și au o bogată experiență de a face mulți ucenici în acest domeniu. ”Stolas Leukas” este cel mai mare club de Taekwon-Do din țară.

3. ScripTehInfo

Școala ScripTehInfo organizează cursuri de computere, pe care le vei putea utiliza eficient în orice activitate pe care o desfășori sau chiar la școală. Vei învăța cum să faci poze de calitate, cum să le prelucrezi, cum să tastezi cu 10 degete, WordPress și cele mai noi aplicații.

4. Generația curată

Mișcarea de tineret ”Generația Curată” invită la întîlnirile de tineret săptămânale. Organizatorii aleg subiecte actuale pentru tinerii creștini și abordează sub diferite forme – dezbateri, invitați speciali, lecții, concursuri.

Tinerii sunt implicați în mai multe proiecte sociale și activitate de voluntariat. Vă puteți alătura echipei, ca să aducem schimbări frumoase în țara noastră pentru cauze care merită. 

Dumnezeu să ajute fiecare tânăr să investească bine timpul pe care-l are. Este o comoară ce trebuie investită!