Oportunități de studiere a Bibliei pe Android

În articolul anterior am enumerat cele mai populare aplicații de studiere a Bibliei pentru Mac OS. Astăzi, mi-am propus să prezint aplicații de studiere a Bibliei pentru Android.

(Pentru a descărca aplicația faceți click pe denumirea acesteia în articol)

1. Bible Study (Olive Tree Bible+)

Aplicația consumă foarte multe resurse, astfel unele dispozitive nu suportă această aplicație. Deține modul pentru VDC, dar cel pentru VDCC lipsește. Are toate funcțiile ce facilitează studierea Bibliei chiar de pe telefon sau tabletă, precum: Split-screen (permite studierea aceluiași text în versiuni sau limbi diferite), hărți biblice, comentarii, căutare (offline),etc.

2. Bible (YouVersion, LifeChurch.tv)

Aplicația e destul de simplă, are ambele versiuni ale traducerii Cornilescu. Permite descărcare modulelor pentru acces offline, dar pentru a folosi celelalte servicii este nevoie de conexiune cu internetul (căutare, marcaje, note). Un serviciu foarte util – planuri de citire a Bibliei, necesar fiecărui creștin.

3. Bible-Discovery (Miklos Zsido)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aplicația deține o mulțime de resurse gratuite, de care pot beneficia utilizatorii ei. Suportă ambele versiuni ale traducerii Cornilescu, cât și: hărți Biblice, comentarii, referințe, publicații creștine, concordanță, etc. Funcționează offline.

4. Quick Bible (Yuku)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aplicația este foarte simplă. Deține toate funcțiile esențiale, necesare petru a studia Cuvântul lui Dumnezeu.

5. Romanian Bible (MartinVillar.com)

Navigare în această aplicație se efectuează ușor, deține doar VDCC. La fel, sunt prezente toate funcțiile necesare studierii Bibliei.

6. Bible (Faith Comes By Hearing)

7. Bible (Strawberry)

Dacă dvs. folosiți alte aplicații pentru studierea Bibliei, pe care ați dori să le propuneți și altor cititori, vă rugăm să plasați un comentariu în care să menționați și link-ul pentru descărcarea acestei aplicații.