Opinia mea despre „săruturile pasionate” ale homosexualilor din faţa monumentului Ştefan cel Mare şi Sfânt

Organizaţia „Gender Doc M”, în parteneriat cu tinerii de la Amnesty International Moldova, au organizat astăzi un flash-mob, intitulat IN KISS,  în faţa monumentului Ştefan cel Mare şi Sfânt, în cadrul căruia mai multe cupluri gay şi lesbiene s-au sărutat în public, fără să le pese de mulţimea din jur, care s-a arătat sfiată şi indignată.

Din cîte se vede din imagini video, majoritatea homosexualilor erau străini şi pe deasupra şi obraznici, ceea ce este caracteristic lor. Unul din gay a avut tupeul chiar să pupe pe obraz pe unul din bărbaţi, care oferea interviu pentru ProTV, în timp ce îşi exprima indignarea de cele văzute. Este o ruşine naţională ceea ce s-a întîmplat astăzi, o sfidare fără precedent a valorilor moral-creştine a poporului nostru. Dezgustător! Monumentul lui Ştefan cel Mare este un loc sacru pentru poporul nostru. E ca şi cum au intrat în Biserică şi au spurcat lăcaşul. Reţelele de socializare Facebook şi Twitter „s-au înroşit” de comentariile internauţilor frustraţi.  Acest eveniment arată clar ce urmăresc să obţină homosexualii prin legea nediscriminare, şi anume obţinerea cu forţa a recunoaşterii de către societate a modului de viaţă sexual pervers.

Fac apel către Biserică, către conducerea RM, către toţi politicienii, profesori, jurişti, oameni de cultură, oameni de ştiinţă, să se expună public asupra evenimentului de astăzi, exprimîndu-şi astfel solidaritatea cu poporul moldovenesc. Dacă vom tăcea, Dumnezeu va face pietrele să vorbească.

var optiuni = {media_id:’eag’,autostart:false,fullscreen:false,proWidth:448,proHeight:366 };