Opinia mea despre incidentul de la Tbilisi.

Prima încercare a homosexualilor de a desfășura un marș în centrul capitalei Georgiei, Tbilisi, a degenerat în violențe în masă, în urma cărora 17 persoane au ajuns la spital cu diferite traumatisme, printre care 11 homosexuali, 5 polițiști și 1 jurnalist. 

Potrivit Грузия-Онлайн, protestatarii au atacat autobuzul în care se aflau cîteva zeci de participanți la marș. La contramanifestație au fost prezente și câteva fețe bisericești, cunoscute prin comportamentul său extremist, cum ar fi preotul Basil Mkalavishvili, care ar fi încurajat oamenii să folosească urzică împotriva homosexualilor. „Vă mulțumesc că ați venit la această acțiune. Vom organiza o „revoluție a urzicii” împotriva homosexualilor.” s-a adresat Mkalavishvili către protestatarii înfuriați, fiind citat de publicația georgiană. 

Condamn categoric comportamentul violent al protestatarilor. Nu așa ne învață Scriptua să ne purtăm cu oamenii. Nici Mântuitorul și nici ucenicii săi nu au folosit niciodată forța fizică când adevărul era amenințat de dușmanii Evangheliei. 

De asemenea, sunt de părere că protestatarii au făcut un serviciu homosexualilor, victimizându-i în acest fel. Acum comunitatea internațională își va îndrepta mega-resursele sale financiare în conturile organizațiilor LGBT din Georgia, pentru o mai mare promovare a acestei imoralități.

Sper că Judecătoria Centru va lua act de incidentul de la Tbilisi și va interzice marșul homosexualilor din 19 mai din centrul Chișinăului pentru a nu admite astfel de incidente și la noi.