Omagii scumpilor Învăţători

Multumim mult învățătorilor noștri pentru răbdarea cu care neau învățat și ne învață. Le mulţumim pentru dragostea pe care neo arată şi pentru că ne molipsesc de dragostea lor pentru Hristos. Mulţumim că ei au fost cei care, atunci cândi-am găsit, nu neau întors spatele, dar neau îndreptat pe cărări drepte cu multăînțelepciune. Domnul să văbinecuvânteze, scumpi învățători şi să vă răsplătească.(familia Petrachii)

„Vă mulţumim că permanent ne sunteţi alături în momente grele și ne mustraţi atunci când greșim. Dumnezeu să vă binecuvânteze!” (Sandu Tcaci)

„Vă mulţumesc pentru că permanent ne conduceţi în aprofundarea cunoaşterii lui Dumnezeu şi studierea Cuvântului Lui, şi pentru că sunteţi un exemplu al umblării cu Dumnezeu, un exemplu demn de urmat. Vă iubim foarte mult!!!” (Helen Stoler)

„Mulțumesc din inimă învățătorilor mei, care slujesc potrivit cu darurile duhovnicești primite de la Dumnezeu, spre desăvârșirea mea, ca să mă pot implica în lucrarea de slujire. Este atât de importantă investiția dvs. în viețile noastre! Dumnezeu să reverse din belșug bunătatea și binecuvântările Lui peste dvs.” (Irina Batin)

„Vă mulțumim mult că sunteți pentru familia noastră o pildă în purtare, vorbire, credincioșie, fapte bune, înțelepciune și multă dedicare în lucarea pe care o faceți pentru Dumnezeu. Ne rugăm ca Dumnezeu să vă dea izbândă, înțelepciune, bucurii, împlinire și mult rod în tot ceea ce faceți. Cuvântul pe care la-ți sădit în inimile noastre a adus rod și vă mulțumim pentru aceasta. Dumnezeu să vă binecuvânteze! Cu mult drag și respect, Radu și Lenuța Filat!

„Din partea familiei Filimon, vrem să mulțumim tuturor învătătorilor care au clătit temelia înțelepciunii pe învățătura sănătoasă a Domnului Isus Hristos și vă dorim să aveți parte de cât mai multă recunoștință și respect din partea ucenicilor, dar cel mai mult să vă bucurați cum sămânța sădită aduce rod în viețile lor. Vă mulțumim că sunteți apostolii vremii noastre. Dumnezeu să vă binecuvânteze cu sănătate și înțelepciune.” (familia Filimon)

Mulţumesc că întodeauna îmi sunteţi aproape şi mă învăţaţi din Cuvântul Domnului, îmi arătaţi cum să slujesc şi cum să aplic Cuvântul lui Dumnezeu în viaţa mea. Văzând exemplul dvs., am înţeles că ceea ce spune Dumnezeu poate fi aplicat, iar eu pot face aşa cum au facut ei să-mi dedic viaţa doar Domnului.” (Veruţa Hadgiu)

„Scumpii și dragii noştri învățători! Aș vrea să vă mulțumesc pentru slujirea pe care o faceți și pentru că investiți atât de mult în oameni. Vă mulțumesc că ați investit și în mine atât de mult, m-ați învățat, vă mulțumesc pentru răbdare, sfaturi şi îndemnuri. De asemnea, vreau să vă mulțumesc pentru exemplul frumos pe care l-am văzut în viețile dvs. trăite în ascultare de Dumnezeu. Fie ca Domnul să-Şi reverse din plin binecuvântările asupra dumneavoastră!” (Nadya Bostan)

„Este o adevărată binecuvântare să vă avem ca şi învăţători, să primim învăţătura sănătoasă şi la rândul nostru să ducem această învăţătură mai departe. Mulţumim că nu obosiţi să vă puneţi viaţa la dispoziţia Domnului. Ne rugăm ca Domnul să vă dea multă sănătate, să vă păzească în locurile în care vă aflaţi şi totdeauna să vă găsiţi desfătarea şi alinarea în El. Cu multă dragoste şi respect, Alexandru şi Svetlana Dermenji.”

„Mulţumesc că prin exemplul frumos de viaţă am ajuns să Îl cunosc pe Dumnezeu şi să am o viaţă fericită. Mă rog ca Dumnezeu să vă răsplătească toată munca, efortul, răbdarea. Vreau să fiu şi eu aşa cum sunteţi. De la fiecare avem ce învăţa și aplica în viaţa de zi cu zi. Să ne trăiţi şi să aveţi încă mulţi, mulţi ucenici, iar noi să transmitem mai departe ceea ce ne învăţaţi.” (Valentina Curbet)

„Mulţumim pentru perseverenţa şi dragostea cu care ne învăţaţi Cuvântul lui Dumnezeu, pentru că sunteţi exemple vii de la care avem mult de învăţat. Dumnezeu să vă răsplătească şi să vă dea bucuria deplin.” (Marcela Taşcă)

„Apreciem nespus de mult efortul dvs. în Evanghelie și pentru exemplul frumos pe care ni-l dați. Totdeauna îi mulțumim lui Dzeu că avem parte de învățători care împart drept Cuvântul Adevărului și care ne este de folos în orice împrejurare a vieții. Fiți binecuvântați!” (Ion și Marika Ilescu)