O seară pe gustul tinerilor

În data de 22 octombrie, a avut loc o întîlnire de tineret în Edineț. Au venit tineri din Larga, Trestieni, Coteala și Edineț. Această întîlnire a fost organizată de Bulgari Ghenadie, fratele responsabil pentru regiunea de nord.

A fost excelent, Au fost cîntece, jocuri și sa vorbit din cuvîntul lui Dumnezeu astfel întîlnirea a fost binecuvîntată. Au fost și tineri care au participat cu program, au avut cîntări fetele din Coteala, și tinerii din Larga. Ne-au înpărtășit întîlnirea și ospeți din Statele Unite care ua venit cu un cuvînt din partea lui Dumnezeu și mărtureie.

Tot programul a fost condus de fratele resposabil de lucrarea cu tinerii din Edineț – Slavic Cleofas. A avut un cuvînt extraordinar și fratele păstor din Coteala, Vlad Lecari. Programul sa încheiat cu rugăciune, însă părtășia a continuat la masa de ceai și biscuiți.

Ma-m simțit încîntat de această întîlnire și dores așa întîlniri tot mai des. După masă doream să mai rămîn să stau în părtășie și mare mi-a fost bucuria că nimeni nu dorea să plece acasă și am continuat părtășiea – pînă noaptea tîrziu.