O lecţie de învăţat de pe străzile Europei

De mai mult timp în urmă, ateiştii din diferite ţări a Europei au început o campanie de blasfemie împotriva lui Dumnezeu. În poză vedeţi un autobus din Spania, cu o inscripţie care, potrivit cu traducerea primită de la un vizitator al portalului, ar însemna „Probabil, Dumnezeu nu există. De aceea, fii preocupat să guşti plăcerile vieţii.” Au plasat şi un site pe Internet unde solicită donaţii ca să poată pune aceste inscripţii pe cât mai multe autobuse, clădiri, etc.

Poate învăţăm noi, creştinii de la Moldova, o lecţie din aceasta şi începem să adunăm resurse ca să punem panouri prin praş şi prin autobuse prin care să vestim adevărul Evangheliei ca să ducem mântuirea la oameni, până nu ne trezim şi noi cu astfel de campanii de blasfemie în ţară.

Cu mai mult de un an în urmă, am depus mult efort ca să adun bani şi am plasat pentru o lună acest panou pe o stradă a oraşului.

Panoul cu porunca ”Să cinsteşti pe tatăl şi pe mama ta!”

De atunci am făcut solicitare să mai plasăm şi următorul panou.

Mai este nevoie de 4000 lei ca să putem plasa panoul în troleibusele din oraş. Contribuţia ta poate însemna mult. Să facem aceasta ca să nu ajungem a privi cu durere ceea ce văd creştinii din Spania şi alte ţări ale Europei. Aşa să ne ajute Dumnezeu.

Donează pentru plasarea acestui panou publicitar la contul:

Asociaţia “Învăţătură din Cuvânt – Precept Ministries” pentru Moldova
Cod fiscal: 29253010
Cont Bancar:
225110000104867 MDL
222410100104867 USD
222411700104867 EUR
Cod bancar: VICBMD2X416
BC “Victoriabank” SA, fil. 3 Chişinău

Sau foloseşte butonul ”Donate” pentru a face donaţie prin PayPal.